Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wat een nummer! Remco Evenepoel wint als debutant Luik-Bastenaken-Luik, Hermans en Van Aert zorgen voor Belgisch podium

WielrennenRemco Evenepoel heeft met een ferm nummer Luik-Bastenaken-Luik gewonnen. Onze landgenoot vertrok bovenop La Redoute, niemand was bij machte hem terug te halen. Evenepoel hield zijn solo vol tot op de Quai des Ardennes. Quinten Hermans zorgde voor een Belgisch één-tweetje. Wout van Aert maakte met een derde plaats de hattrick helemaal rond. 

117 reacties

 • Jan Van Bavel

  5 maanden geleden
  Waarom houd het hele peloton in als mr. VA niet mee kan ? heel straf is dat, het doet het wielrennen geen goed, integendeel.
 • joachim albert

  5 maanden geleden
  Het werd eigenlijk tijd dat hij presteerde want velen hebben geen sympathie voor RE, dit door zijn arrogantie. Als ge presteert, wordt het altijd beter aanvaard. Desalniettemin chapeau voor de grootse prestatie.
 • Andy Staelens

  5 maanden geleden
  Lowi Verborgt: Juist jongen. Neem je pilletjes toch maar vandaag.
 • Lowi Verborgt

  5 maanden geleden
  Ze hebben dat ventje met zij grote mond ook eens laten winnen anders was hij misschien geen wenen. Geen enkele buitenlandse renner heeft echt zijn best gedaan. Zij zagen se wedstrijd als een veredelde kermiskoers die maar 1 winnaar MOCHT hebben.
 • walter emanuel

  5 maanden geleden
  Proficiat aan remco quinten en wout. Maar weeral een grote afgang voor lotto soudal. Ge ziet ze alleen nog met reclame op tv. Voor de rest nergens al weken aan een stuk.
 1. Jan Vertonghen en Oumi hebben begrip voor acties Mathieu van der Poel: “Wou dat ik kon zeggen dat ik anders zou reageren”
  Wielrennen
  19

  Jan Vertonghen en Oumi hebben begrip voor acties Mathieu van der Poel: “Wou dat ik kon zeggen dat ik anders zou reageren”

  De koersactualiteit is ondanks de interlandbreak ook Jan Vertonghen niet ontgaan. De Anderlecht-verdediger sprak in een tweet zijn begrip uit voor de reactie van Mathieu van der Poel na diens ruzie zondagochtend in het teamhotel van de Nederlanders met twee tieners. Oumi Rayane, de verloofde van Remco Evenepoel, wenste Van der Poel en zijn vriendin Roxanne veel moed. Ook Sven Nys komt met een steunbetuiging.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.