Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wat een nummer! Remco Evenepoel wint als debutant Luik-Bastenaken-Luik, Hermans en Van Aert zorgen voor Belgisch podium

WielrennenRemco Evenepoel heeft met een ferm nummer Luik-Bastenaken-Luik gewonnen. Onze landgenoot vertrok bovenop La Redoute, niemand was bij machte hem terug te halen. Evenepoel hield zijn solo vol tot op de Quai des Ardennes. Quinten Hermans zorgde voor een Belgisch één-tweetje. Wout van Aert maakte met een derde plaats de hattrick helemaal rond. 

117 reacties

 • Jan Van Bavel

  3 maanden geleden
  Waarom houd het hele peloton in als mr. VA niet mee kan ? heel straf is dat, het doet het wielrennen geen goed, integendeel.
 • joachim albert

  4 maanden geleden
  Het werd eigenlijk tijd dat hij presteerde want velen hebben geen sympathie voor RE, dit door zijn arrogantie. Als ge presteert, wordt het altijd beter aanvaard. Desalniettemin chapeau voor de grootse prestatie.
 • Andy Staelens

  4 maanden geleden
  Lowi Verborgt: Juist jongen. Neem je pilletjes toch maar vandaag.
 • Lowi Verborgt

  4 maanden geleden
  Ze hebben dat ventje met zij grote mond ook eens laten winnen anders was hij misschien geen wenen. Geen enkele buitenlandse renner heeft echt zijn best gedaan. Zij zagen se wedstrijd als een veredelde kermiskoers die maar 1 winnaar MOCHT hebben.
 • walter emanuel

  4 maanden geleden
  Proficiat aan remco quinten en wout. Maar weeral een grote afgang voor lotto soudal. Ge ziet ze alleen nog met reclame op tv. Voor de rest nergens al weken aan een stuk.