Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wat een nummer! Remco Evenepoel wint als debutant Luik-Bastenaken-Luik, Hermans en Van Aert zorgen voor Belgisch podium

WielrennenRemco Evenepoel heeft met een ferm nummer Luik-Bastenaken-Luik gewonnen. Onze landgenoot vertrok bovenop La Redoute, niemand was bij machte hem terug te halen. Evenepoel hield zijn solo vol tot op de Quai des Ardennes. Quinten Hermans zorgde voor een Belgisch één-tweetje. Wout van Aert maakte met een derde plaats de hattrick helemaal rond. 

117 reacties

 • Jan Van Bavel

  4 maanden geleden
  Waarom houd het hele peloton in als mr. VA niet mee kan ? heel straf is dat, het doet het wielrennen geen goed, integendeel.
 • joachim albert

  4 maanden geleden
  Het werd eigenlijk tijd dat hij presteerde want velen hebben geen sympathie voor RE, dit door zijn arrogantie. Als ge presteert, wordt het altijd beter aanvaard. Desalniettemin chapeau voor de grootse prestatie.
 • Andy Staelens

  4 maanden geleden
  Lowi Verborgt: Juist jongen. Neem je pilletjes toch maar vandaag.
 • Lowi Verborgt

  4 maanden geleden
  Ze hebben dat ventje met zij grote mond ook eens laten winnen anders was hij misschien geen wenen. Geen enkele buitenlandse renner heeft echt zijn best gedaan. Zij zagen se wedstrijd als een veredelde kermiskoers die maar 1 winnaar MOCHT hebben.
 • walter emanuel

  4 maanden geleden
  Proficiat aan remco quinten en wout. Maar weeral een grote afgang voor lotto soudal. Ge ziet ze alleen nog met reclame op tv. Voor de rest nergens al weken aan een stuk.
 1. “Beste keuze die ik in mijn leven al gemaakt heb”: zo blij is Remco Evenepoel dat hij België even links liet
  Play
  Vuelta
  10

  “Beste keuze die ik in mijn leven al gemaakt heb”: zo blij is Remco Evenepoel dat hij België even links liet

  Met de Vuelta staat Remco Evenepoel aan de vooravond van zijn tweede grote Ronde, maar in niets lijkt de Evenepoel van de Giro van vorig jaar op de huidige. Andere voorbereiding, andere mindset, ander verwachtingspatroon ook. Het moet Evenepoel ditmaal veel beter toelaten zijn grenzen in het echte rondewerk te verkennen en dat doet hem duidelijk deugd. Evenepoel: “In het hoofd en de benen is dit een heel andere Remco.”
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.