Mauri Vansevenant tegen de grond.
Volledig scherm
PREMIUM
Mauri Vansevenant tegen de grond. © Photo News

Wát een koers van Mauri Vansevenant in dienst van bleke Alaphilippe: “Vallen, opstaan en weer doorgaan”

Amstel Gold RaceRennen, springen, vliegen, duiken, deed Mauri Vansevenant (21) bij zijn première in Nederlands Limburg. Maar vooral: “vallen, opstaan en weer doorgaan”, vulde hij de oorwurm van Herman van Veen aan. Jammer dat zoveel moed en zelfopoffering niet werd beloond door zijn kopman. Julian Alaphilippe verging het immers heel wat minder, in die mate dat Vansevenant de Fransman in de schaduw reed...

9 reacties

 • Liliane Wuyts

  2 weken geleden
  Remco heeft een geduchte tegenstander in Vansevenant. Ik denk dat we van Mauri het laatste nog niet gezien hebben. Ben benieuwd hoe Lefevre dat gaat oplossen. Ben ook benieuwd hoe Alpecin het gaat doen met Merlier en Philipsen in de Tour.
 • Walter De Vuyst

  2 weken geleden
  Ben tevreden dat er zich eindelijk nog eens een West-Vlaming in beeld rijdt , want ten opzichte van andere provincies bakken we er de laatste jaren weinig of niets van .Hopelijk brengt Mauri hier verandering in .
 • wilfried verbinnen

  2 weken geleden
  Met nederlanders altijd problemen wat Mauri doet was perfect lees in andere Gazet wat Adri van de poel zegt en je weet genoeg ook Decauwer is niet meer neutraal je weet ook voor wie hij is sorry ze mouten neutraal blijven . uit
 • Sepp Bladder

  2 weken geleden
  Na Van Aert de beste Belg in de koers. Alles op Mauri in de WP en LBL.
 • rik cappelle

  2 weken geleden
  Dat Mr Lefevere Mauri zijn contract maar rap aanpast en met enkele jaren verlengd wanneer dit mogelijk is. Een fantastisch rennertje. Had Bjorn er nu nog geweest dan konden we met het trio Remco-Mauri en Bjorn de hemel bestormen. Dju toch.
 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”
  Play
  Club Brugge
  40

  Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”

  4 mei