Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © Photo news

Wanneer de entourage van Evenepoel begint te twijfelen aan Quick.Step...

BK Tijdrijden“Is Remco Evenepoel favoriet voor het Belgisch kampioenschap tijdrijden? Is de paus katholiek?” Ook onze chef wielrennen Marc Ghyselinck weet naar wie er straks in Gavere zal gekeken worden, maar wat hij ook ziet is dat de onvoorwaardelijke liefde van de renner voor zijn ploeg wat is afgebrokkeld. “In het kamp van Evenepoel stelt men zich vragen, of de ploeg de knowhow heeft om de renner te geven wat hij wil.”

10 reacties

 • Marnix Hemeryck

  1 week geleden
  Tis een belgies talent laat hem groeien ,hoe kan je zo jonge gast afbreken,hoe fanatiek kan je zijn ben zeker met de juiste begeleiding kan hij meer dan rondes van 5 dagen maar day dat bij Quick step zal zijn daar heb ik mijn twijfels ,
 • adri zuiderwijk

  1 week geleden
  Wel de knowhow maar helaas geen ploegleiders gelijk Bruyneel die de HC's op hun duimpje kennen en die ook nog een begenadigd daler was tot ie een bocht mistte, dus ook in t dalen zit nog verbetering wat minuten kan schelen in de Vuelta.
 • glenn wouters

  1 week geleden
  Mag ik even lachen, Quick step niet de know how hebben? Ik weet niet wie dit verzonnen heeft, maar die moet dringend eens op bezinning.
 • Dietrich Van Helder

  1 week geleden
  Evenepoel is een groot talent. Kleine rondes zijn inderdaad meer zijn ding. Ik twijfel of hij een grote ronde aankan. Zeker is dat zijn huidige ploeg niet de knowhow en ondersteuning heeft om hem die grote ronde te laten winnen. Prima leerschool nu, maar hij heeft andere ploeg nodig voor de Tour e.d. te kunnen winnen.
 • Youri Verstraete

  1 week geleden
  Ik denk dat je de zaak eerder moet omdraaien...
 1. Moeilijke week houdt (l)eergierige Remco Evenepoel bezig, grondige analyse dringt zich op: wil/kan ploeg wel vol investeren in zijn rondetoekomst?
  PREMIUM
  Wielrennen

  Moeilijke week houdt (l)eergierige Remco Evenepoel bezig, grondige analyse dringt zich op: wil/kan ploeg wel vol investeren in zijn rondetoe­komst?

  Neen, aan de speed pedelec die Remco Evenepoel in de aanloop naar de Ronde van Zwitserland omver maaide, lag het niet. Maar wat lag er dan wel precies aan de déconfiture die ervoor zorgde dat Evenepoel (22) meer dan één ‘jour sans’ beleefde? Een grondige analyse van een heel moeilijke week door onze wielerjournalist Joeri De Knop in Zwitserland. En hoe Patrick Lefevere en zijn team daarop kunnen inspelen. “Maak van de drie jaar vijf jaar.”
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?