Getty/Polaris
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty/Polaris

Waarom Wollongong? Valt er iets te beleven en wat is de rol van La Niña? 5 vragen over het WK: “Eén raad: neem zeker een regenjas mee”

WK WIELRENNENBrendon Santalab, ex-spits van Oostende en Sint-Truiden, is er geboren. Het is de enige Belgische link met Wollongong. Hoe een kleine industriestad uit Australië het WK wielrennen kan organiseren en waarom de renners hun K-way meenemen. “Twee weken geleden sneeuwde het hier nog.”

1 reactie

 • Chris De Vos

  3 maanden geleden
  Een regenjas? Waarom begot een regenjas meenemen. Ik ben er nu 1 week en het heeft 1 maal een beetje geregend en nog wel ‘s avonds laat. Voor de rest was het prachtig lenteweer…
 1. Lotte Kopecky moet na relatiebreuk met Kieran De Fauw op zoek naar nieuwe trainer: “Dit zal geen negatieve impact hebben”
  Play
  Wielrennen
  7

  Lotte Kopecky moet na relatie­breuk met Kieran De Fauw op zoek naar nieuwe trainer: “Dit zal geen negatieve impact hebben”

  “Het is een keuze die je maakt.” Een punt zetten achter een relatie is nooit makkelijk en al helemaal niet wanneer die partner ook nog je trainer is, zoals in het geval van Lotte Kopecky (27). De renster die in 2022 de ene sportieve triomf na de andere kende, brak recent met haar vriend Kieran De Fauw (38) en moet meteen ook op zoek naar een nieuwe coach. “Op korte termijn, ja.”