Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Waarom Van Avermaet bij AG2R niet zal meemaken wat hem bij CCC overkwam: “Ik tekende voor drie jaar en werd er maar één jaar en drie maanden uitbetaald”

WielrennenNa trainingsmakkers en vrienden worden Greg Van Avermaet (35) en Oliver Naesen (29) straks ook ploegmaats. Daar kan je een zeemzoet verhaal van maken, maar de transfer naar AG2R is meer dan dat. Het is ook een financiële kwestie, naast de sportieve noodzaak. “In blok zijn wij sterker.”

  1. Tim Wellens pakt Vuelta-ritzege, is nieuwe bergkoning en wordt beloond met nieuw contract: “Nu zonder stress naar tweede overwinning”
    Play
    Vuelta

    Tim Wellens pakt Vuelta-ritzege, is nieuwe bergkoning en wordt beloond met nieuw contract: “Nu zonder stress naar tweede overwin­ning”

    Tim Wellens heeft de vijfde etappe van de Vuelta gewonnen. De Belg van Lotto-Soudal, die onderweg ook de bergtrui veroverde, nam de maat van medevluchters Guillaume Martin en Thymen Arensman. Hoogdag voor de Belg van Lotto-Soudal. “Ik had een beetje schrik om naar de Vuelta te komen, maar nu ben ik uiteraard heel blij met deze zege.” Op de koop toe kwam even later het nieuws dat zijn contract tot 2022 wordt verlengd.