Toon Aerts.
Volledig scherm
Toon Aerts. © BELGA

Waarom het B-staal van Toon Aerts na 37 dagen nog steeds niet is onderzocht

WielrennenHet blijft stil in de Kempen rond Toon Aerts. De veldrijder uit Rijkevorsel testte in februari positief op Letrozole Metabolite, ondertussen moet zijn B-staal nog altijd behandeld worden.

16 reacties

 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  Alvorens iemand te veroordelen moeten we het resultaat van het B staal afwachten. Iemand die doping neemt kiest voor producten die niet opspoorbaar zijn. Dat is letrozole duidelijk niet. Ik geloof Toon als hij zegt dat hij het niet bewust genomen heeft en het waarschijnlijk via voedingssuplementen in zijn lichaam is geraakt (als het B staal positief is natuurlijk).
 • Jonah Kemps

  1 jaar geleden
  Ik geloof niet dat die doelbewust doping heeft toegediend daarvoor had hij zich al lang neergelegd bij de suprematie van Wout en Mathieu zonder veel rancune. En voor ene keer die WK trui te bemachtigen (die overigens weinig betekenis heeft dit jaar) zal die toch ook geen domme dingen gaan doen.
 • pierre de smet

  1 jaar geleden
  Corona is toch een raar ding , en een goed excuus , is het om de prijzen op te drijven , mensen op kosten te jagen ? Covid had tot op heden wel een pluspunt er waren geen griepdoden . Stel me ook de vraag hoe betrouwbaar zijn de labo's , stel ben een superrijke en kan niet tegen ( fictieve naam ) Mark Maes , betaal een lab een aantal € 's en die wordt schuldig verklaard . Wie doet er controle of alles wel verloopt zoals het moet ?
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Straks hoort hij het nog in Keulen donderen. Het worden in ieder geval geen vijgen na Pasen.
 • Jan Van Rompaey

  1 jaar geleden
  Wat is het verschil tussen doping en voedingssupplementen ?