Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vuelta dreigt het zonder grootste sterren te moeten doen, meer kansen voor Evenepoel?

VueltaPogacar haakte gisteren af, Roglic sukkelt met de rug, Vingegaard had nooit de intentie om mee te doen en Bernal is volop aan het revalideren. De Vuelta dreigt het zonder de grootste sterren te moeten doen. “De koers wordt opener dan ooit.” Met kansen voor Evenepoel?

41 reacties

 • Andy Staelens

  4 maanden geleden
  Zoals altijd zal Remco de criticasters lik van stuk geven, weten die zuurpruimen dat nu nog niet?
 • Bernard Deplacie

  4 maanden geleden
  Ik zie Bernal meedoen en wat een kans voor Remco om zich te tonen.
 • Mieke Ponet

  4 maanden geleden
  Hij zal welk 3 weken zonder in zinking moeten fietsen en dat is een probleem voor Remco, aan hem nu om het tegendeel te bewijzen.
 • Pieter Vandenbergh

  4 maanden geleden
  Er zit meer dan 2km klimwerk in dus geen kans.
 • Marc Fonteyn

  4 maanden geleden
  Is het niet beter dat Remco zich toelegd op klassiekers iov grote rondes. Hij is toch uitstekend in eendagswedstrijden en kleine rondes.
 1. Wereldkampioen Remco Evenepoel bereidt in Calpe het nieuwe seizoen voor
  Play
  Wielrennen
  11

  Wereldkam­pi­oen Remco Evenepoel bereidt in Calpe het nieuwe seizoen voor

  ‘t Is nog maar half november en de eerste wegkoersen liggen nog een eindje van ons, maar Remco Evenepoel is al begonnen aan z'n voorbereiding op 2023 - zijn eerste seizoen in de regenboogtrui. De wereldkampioen vertoeft momenteel in Calpe, waar hij sinds dit najaar over een eigen stulpje beschikt. Op het Instagramverhaal van zijn goede vriend Siebe Roesems zien we Evenepoel bij schemeravond richting de bekende rots van Calpe rijden. Echt zwaar trainen is het nog niet, eerder kilometers malen met af en toe een tussenstop voor een kopje koffie. Waar Evenepoel over enkele maanden voor het eerst een rugnummer opspeldt is nog niet geweten.