BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vroege vluchter Van der Hoorn legt sprintersploegen in de luren in de Benelux Tour

WielrennenTaco van der Hoorn (27) heeft de derde etappe van de Benelux Tour gewonnen. De Nederlander was de snelste van een vroege vlucht. Stefan Bissegger behield de leiderstrui.

2 reacties

 • Paul Van Nieuwenhove

  2 maanden geleden
  Goed gedaan mannen.
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Geweldig hoe de mannen van Wanty presteren, zo zie je maar weer ,na regen komt altijd zonneschijn. In de Giro ,de Vuelta,en de Benelux tour,is het zonneschijn voor de boys van Wanty
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 3. Michel Wuyts over Quinten Hermans: “Hij wil meer, veel meer. Maar moed neigt snel naar overmoed”
  PREMIUM
  Veldrijden
  3

  Michel Wuyts over Quinten Hermans: “Hij wil meer, veel meer. Maar moed neigt snel naar overmoed”

  Quinten Hermans is een man om de komende weken in de gaten te houden in het veld. Hij etaleerde een prima vorm in de Verenigde Staten, maar wil meer. Hij wil “ieder weekend meedoen voor het podium en liefst geregeld winnen”, zo zegt Hermans zelf. Maar onze columnist Michel Wuyts waarschuwt ook voor overmoed. “De renner die wekelijks op de dubbel mikt, sneuvelt.”