Wout van Aert.
Volledig scherm
Wout van Aert. © BELGA

“Voor Nuyens kan het nooit genoeg zijn. Geld, geld en nog eens geld”: raadsman Walter Van Steenbrugge en Wout van Aert niet onder de indruk

WielrennenAdvocaat Walter Van Steenbrugge, die optreedt voor Wout van Aert, is niet onder de indruk van de démarche van Nick Nuyens en advocaat Rudi Desmet. “Er is geen enkele grondslag om disciplinaire maatregelen te vragen tegen Wout van Aert.” Daarnaast haalt hij bij VTM Nieuws (zie video hieronder) ook uit naar het kamp-Nuyens. “Dit is een pure beschadigingsactie. Voor Nuyens kan het nooit genoeg zijn. Geld, geld en nog eens geld.” Nuyens’ raadman Rudi Desmet vindt die beschuldiging er zwaar over.

32 reacties

 • Dirk Bytebier

  2 jaar geleden
  Het is bij beiden om geld te toen en niks anders , wie het anders zegt is een leugenaar en iedereen ook jij en ik waar geld te rapen is ga je naartoe en zeker in deze samenleving geld en nog eens geld !
 • Els Martin

  2 jaar geleden
  Van Aert vertrok voor geld, Nuyens procedeert daarna voor... geld. Meer is het niet.
 • Rikkert Biemans

  2 jaar geleden
  De meeste commentaren lijken van mensen die enkel de titel gelezen hebben ofwel het niet snappen. Wout werd veroordeeld én heeft de boete betaald, Nuyens wil nu gewoon meer eruit halen.
 • Joeri D'hollander

  2 jaar geleden
  Er zijn veel mensen die Wout verwijten dat hij zich aan zijn contract moet houden. Maar een eind datum is niet het enige dat op een contract staat. Een contract is een verbintenis tussen 2 partijen, het zij ook BEIDE partijen die zich aan vet contract moeten houden. Wout is vertrokken omdat hij geen zekerheid had dat hij op de weg zou kunnen rijden in de grote koersen. Wat hem waarschijnlijk belooft is geweest in het contract. Ik begrijp dat hij zekerheid wou. Je bent niet eeuwig profrenner.
 • Jan Daems

  2 jaar geleden
  Dit is alles behalve een zwart-wit verhaal al willen veel mensen het zo voorstellen omwille van de contractbreuk. Wat er echter aan voorafgegaan is is evenzo belangrijk. De vorige rechter heeft niet naar het relaas van Niels Albert geluisterd en laat dàt nu net het verschil uitmaken. Nuyeske heeft gezaaid maar ik betwijfel of hij gelukkig zal zijn met wat er gaat geoogst worden.