BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Volgens ploegleider Tom Steels gebeurde er niets abnormaals met Evenepoel op BK tijdrijden: “Remco is nog in volle opbouw”

Wielrennen“Een dreun.” Keihard voor zichzelf was Remco Evenepoel woensdag na het verlies tegen Yves Lampaert op het BK tijdrijden. Iets té hard, vindt ploegleider Tom Steels, die zijn reactie nuanceert. “Eigenlijk gebeurde er niets abnormaals. Remco zit nog in volle opbouwfase.”

9 reacties

 • Stijn Goossens

  1 maand geleden
  Lampaert heeft het BK tijdrijden gekregen van zijn kopman. Waarmee ik niet wil zeggen dat hij niet alles heeft moeten geven. Op deze manier kon R E hem eens bedanken voor het vele werk dat Lampaert gedaan heeft voor Vanevenepoel. En de trui blijft toch binnen de ploeg. Waarom zou Evenepoel op deze manier niet eens een bedankje uitsturen en tegelijk de concurrentie zand in de ogen strooien én de nog onvoorwaardelijkere steun van Lampaert verkrijgen? Zeker na het wegvallen van Parijs-Roubaix.
 • Pé Gevers

  1 maand geleden
  Misschien vergeet men dat Yves een topprestatie geleverd heeft. Enerzijds door zijn heel hoge conditie en anderzijds omdat hij in zijn thuisbasis enorm aangemoedigd werd, waardoor hij nog boven zichzelf uitsteeg.
 • Pat Debal

  1 maand geleden
  Zijn nek word elke dag dikker
 • jeroen jansen

  1 maand geleden
  Als WVA meedeed was Remco derde. Ik zou maar niet te hoog van de toren blazen dus. Lefevere in de Giro: Remco zal nooit kunnen wedijveren met Ganna. Steels nu: als hij in topconditie is moet hij niet bang zijn van Ganna. Wat is het nu?
 • Jan Van Rompaey

  1 maand geleden
  Wat minder praat verkopen, harder trainen en winnen.