Van Avermaet
Volledig scherm
Van Avermaet © Photo News

Vindt ploeg van Van Avermaet nieuwe sponsor? ‘Rally’ wordt genoemd als opvolger van CCC

WielrennenCCC houdt er als sponsor mee op, maar teammanager Jim Ochowicz (68) geeft zich niet gewonnen. Als de ­geruchten kloppen, staat Ochowicz op het punt om een nieuwe sponsor aan boord te halen. Het zou gaan om het Amerikaanse Rally, een verzekeringsplatform.

0 reacties

 1. Julian Alaphilippe en Marion Rousse verwelkomen hun eerste kindje Nino
  Wielrennen
  5

  Julian Alaphilip­pe en Marion Rousse verwelko­men hun eerste kindje Nino

  Wereldkampioen Julian Alaphilippe (29) heeft heugelijk nieuws: de renner van Deceuninck-Quick.Step is voor het eerst papa geworden. Alaphilippe en zijn partner Marion Rousse (29) verwelkomden zoontje Nino, zo maakt het koppel bekend via Instagram. “Ik hou enorm veel van je”, schrijft Alaphilippe, die zondag niet meer in de slotrit van de Ronde van Zwitserland startte om zijn hoogzwangere vrouw bij te staan.
 2. Evenepoel rijdt tegenstand op een hoopje, maar worstelt nog met psychologische drempels: “Ik moet mijn schrikknop uitzetten”
  PREMIUM
  Wielrennen
  1

  Evenepoel rijdt tegenstand op een hoopje, maar worstelt nog met psychologi­sche drempels: “Ik moet mijn schrikknop uitzetten”

  Het is nog even wachten voor Patrick Lefevere op een nieuwe zege voor zijn team. Of de ploegleider moest zich vandaag tevreden stellen met de morele overwinning van Remco Evenepoel, tweede in rit één van de Ronde van België. Maar heer en meester over de rest van het peloton op weg naar Maarkedal. En toch zijn er na een nieuw indrukwekkend nummer nog drempels waar Evenepoel de komende weken over moet.