VIDEO. Renners knallen vol op wagen wedstrijddirecteur bij start Kuurne-Brussel-Kuurne voor junioren: “Menselijke fout”

9 reacties

 • paul koudijs

  4 jaar geleden
  Inderdaad: hoe stom kan je zijn? Treurige inleiding voor ongetwijfeld weer een seizoen met incompetente motards en chauffeurs die het leven van renners op het spel zetten en de koers beinvloeden.
 • Bert Van Elst

  4 jaar geleden
  afstand houden... hoe stom kan je zijn
 • omer de peuter

  4 jaar geleden
  En dan moeten de motormannen een proef gaan afleggen om te mogen meerijden, aan deze chauffeur scheelt toch duidelijk iets??
 • Walter Van Asbroeck

  4 jaar geleden
  Sinds wanneer is een probleem met de automatische versnellingsbak een menselijke fout ? Geef gewoon toe dat de chauffeur iets verkeerd deed , de versnellingsbak heeft daar niets mee te maken.
 • Jack Coolman

  4 jaar geleden
  Dat is met een automatische versnelling willen schakelen en met de linker voet op de rem komen te staan. Soms huppel je door maar je kan ook direct stilstaan.
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.