HLN.be-surfer Yob Hillewaert vormde een ploegje moet Belgisch kampioen Yves Lampaert. En het duo haalde het van Philippe Gilbert en diens partner.
Volledig scherm
HLN.be-surfer Yob Hillewaert vormde een ploegje moet Belgisch kampioen Yves Lampaert. En het duo haalde het van Philippe Gilbert en diens partner. © BELGA

VIDEO. HLN.be-surfers meten zich met renners van Deceuninck-Quick.Step: “Lampaert spaart zich voor zaterdag!”

WielrennenDe Omloop is pas voor zaterdag, maar Philippe Gilbert en Yves Lampaert moesten vanavond toch al even aan de bak. De renners van Deceuninck-Quick.Step werden in het wielermuseum KOERS uitgedaagd door…surfers van HLN.be.

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. Op naar een thriller in Milaan na winst Geoghegan Hart in Sestriere, Hindley met gelijke tijdsnotering in het roze
  Giro

  Op naar een thriller in Milaan na winst Geoghegan Hart in Sestriere, Hindley met gelijke tijdsnote­ring in het roze

  Tao Geoghegan Hart heeft de voorlaatste rit in de Giro met aankomst in Sestriere gewonnen. De Brit kon onderweg andermaal rekenen op een indrukwekkende Rohan Dennis en maakte het daarna in een sprintje tegen Jai Hindley af. Wilco Kelderman verloor z’n roze leiderstrui aan ploegmaat Hindley. De Australiër en Geoghegan Hart beginnen morgen in dezelfde tijd aan de slottijdrit van 15,7 kilometer.
 3. Vooruitblik met Peter Van Petegem naar Omloop én Gouden Klassiekers: “Ik zie Stuyven sterker worden”
  Gouden Klassiekers

  Vooruit­blik met Peter Van Petegem naar Omloop én Gouden Klassie­kers: “Ik zie Stuyven sterker worden”

  Nog héél even. En dan is het eindelijk zover. Nog twee keer slapen en het klassieke voorjaar gaat van start. Eindelijk weer stoempen, skarten, waaieren,… koersen! Tegelijk gaat ook de Gouden Klassiekers, het wielerspel van Het Laatste Nieuws weer van start. (meer info VIA DEZE LINK) Vandaag al blikken we even vooruit met Peter Van Petegem. 2019 wordt een speciaal jaar voor hem, in het bijzonder 7 april. Exact 20 jaar geleden won de Peet immers zijn eerste Ronde Van Vlaanderen. “Die eerste is altijd onvergetelijk”, lacht hij.