Victor Campenaerts tekende een driejarig engagement bij Lotto Soudal.
Volledig scherm
Victor Campenaerts tekende een driejarig engagement bij Lotto Soudal. © Lotto Soudal

Victor Campenaerts keert volgend seizoen terug naar Lotto Soudal: “Bij Deceuninck-Quick.Step had ik meer in de pas moeten lopen”

WielrennenHij heeft in 2021 gekoerst “als een kieken zonder kop”, gereden “als een wilde stier”, zegt Victor Campenaerts (29). Toch stond Lotto Soudal vooraan in de rij om de werelduurrecordhouder een nieuw contract van drie jaar aan te bieden. Vergeten en vergeven is het ongelukkige afscheid in 2019, toen datzelfde Lotto het geld niet wilde betalen om Campenaerts in de ploeg te houden. “Het was niet tof, frustrerend zelfs, maar het wil niet zeggen dat ik met rancune ben vertrokken.”

34 reacties

 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Veel gelijk, Remco volg maar zijn voorbeeld, want je zal altijd in het gareel moeten lopen in dienst van je meerderen,
 • wim rooyakkers

  1 maand geleden
  Sucses,voor bijde partijen .
 • Claude Broucker-Briké

  1 maand geleden
  Tof, sympathieke renner!
 • Felix Strackx

  1 maand geleden
  Je eigen ding mogen doen is leuk. Alleen mag bij Lotto zo ongeveer iedereen zijn eigen ding doen en dus wordt er maar zelden gewonnen.
 • Kamiel Vanleeuw

  1 maand geleden
  Goed gedaan Victor! Nu nog leren rijden zoals de QS rennerkes en u zal veel koersen winnen.
 1. “Voor Nuyens kan het nooit genoeg zijn. Geld, geld en nog eens geld”: raadsman Walter Van Steenbrugge en Wout van Aert niet onder de indruk
  Play
  Wielrennen
  32

  “Voor Nuyens kan het nooit genoeg zijn. Geld, geld en nog eens geld”: raadsman Walter Van Steenbrug­ge en Wout van Aert niet onder de indruk

  Advocaat Walter Van Steenbrugge, die optreedt voor Wout van Aert, is niet onder de indruk van de démarche van Nick Nuyens en advocaat Rudi Desmet. “Er is geen enkele grondslag om disciplinaire maatregelen te vragen tegen Wout van Aert.” Daarnaast haalt hij bij VTM Nieuws (zie video hieronder) ook uit naar het kamp-Nuyens. “Dit is een pure beschadigingsactie. Voor Nuyens kan het nooit genoeg zijn. Geld, geld en nog eens geld.” Nuyens’ raadman Rudi Desmet vindt die beschuldiging er zwaar over.