Victor Campenaerts en zijn nieuwe vriendin Nel aan het graf van Frank Vandenbroucke in Ploegsteert.
Volledig scherm
PREMIUM
Victor Campenaerts en zijn nieuwe vriendin Nel aan het graf van Frank Vandenbroucke in Ploegsteert. © VictorCampenaerts

Victor Campenaerts, die met vlinders in de buik rond rijdt, past voor de Tour: “Nervositeit en stress is er soms over”

WIELRENNENGeen Victor Campenaerts (30) in de komende Tour. Hij maakt een doel van de Baloise Belgium Tour. Alhoewel. “Ik ben nog niet top en dus geen favoriet.” Gelukkig gaat het op privévlak wel prima. “Ik heb sinds kort weer een vriendin, Nel. Ik ken haar al sinds 2015, maar toen had ik nog niet de ballen aan mijn lijf om haar aan te spreken.”

11 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 maanden geleden
  Prachtig koppel ! Veel succes.
 • Rudi Van Daele

  2 maanden geleden
  Succes Victor !
 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Zijn smile spreekt boekdelen dus hopelijk weer eens een zege voor hem, echte liefde overwint alles..
 • david Claes

  2 maanden geleden
  Wat een mooi koppel. Wat kan de liefde mooi zijn. Heel veel geluk samen
 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Je hoeft niet veel te winnen om een goed renner te zijn. In dienst staan voor de ploeg, en de ploeg helpen winnen is zeker een meerwaarde. Maar sommigen kunnen alleen kijken naar overwinningen en kijken niet wat er in de koers gebeurd. Victor heeft een grote meerwaarde bij sijn ploeg, en het uurrecord... hij heeft het nog steeds.
 1. KOERS KORT. Julie Van de Velde knap derde in koninginnenrit Ronde van Scandinavië - Kim de Baat afgevoerd na zware val
  Wielrennen
  1

  KOERS KORT. Julie Van de Velde knap derde in koningin­nen­rit Ronde van Scandina­vië - Kim de Baat afgevoerd na zware val

  Belgisch kampioene Kim de Baat is zwaar ten val gekomen tijdens Heusdenkoers. Onze 31-jarige landgenote was even buiten bewustzijn en werd nadien afgevoerd naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk welke schade ze juist heeft opgelopen, maar De Baat is in elk geval gewond aan het gezicht. Vorige maand brak ze nog haar sleutelbeen, waarna ze alsnog aan de Tour de France Femmes deelnam.