Volledig scherm
PREMIUM

Vertrokken voor misschien wel héél lange stage: “Evenepoel overwintert in Spanje”

WielrennenRemco Evenepoel (20) is gisteren naar de Spaanse Costa Blanca vertrokken, waar hij zich gaat voorbereiden op het nieuwe wielerseizoen. Het plan is dat Evenepoel enkele weken zal trainen in de buurt van Calpe en Altea. Volgens ploegleider Wilfried Peeters is de kans groot dat Evenepoel een hele winter in Spanje blijft.

1 reactie

 • marc van de poel

  8 maanden geleden
  Dat hij maar goed traint, om aan te knopen met zijn weergaloze vorm van dit voorjaar. Het gaat je goed, Remco, en tot volgend voorjaar.
 1. Van Aert en Evenepoel konden in Tokio rekenen op trouwe Japanse fans: “Hij is heel sterk, knap en groot!”
  Play
  OLYMPISCHE SPELEN
  3

  Van Aert en Evenepoel konden in Tokio rekenen op trouwe Japanse fans: “Hij is heel sterk, knap en groot!”

  Buitenlandse supporters zijn niet toegelaten op de Olympische Spelen, maar toch konden Wout van Aert en Remco Evenepoel in Tokio rekenen op enkele trouwe fans. Drie Japanse supporters zaten tijdens de tijdrit van vandaag op de tribunes aan de finish, piekfijn uitgedost in shirt van Jumbo-Visma, pet van Deceuninck-Quick.Step en/of een zelfgemaakte vlag met aanmoedigende woorden op.
 2. Vader Evenepoel reageert op kritiek met twee foto’s van Remco: “Velen vergeten waar hij in maart stond”
  Play
  Olympische Spelen
  175

  Vader Evenepoel reageert op kritiek met twee foto’s van Remco: “Velen vergeten waar hij in maart stond”

  Hij had de kritiek verwacht, Patrick Evenepoel. “Nu zal de vraag rijzen of Evenepoel zijn plaats op deze Olympische Spelen wel verdiend heeft”, reageerde hij bij VTM Nieuws na de tijdrit. Onder andere op Twitter viel al snel menig kritische noot, waarop de vader van Remco reageerde met twee foto’s die duidelijk maken welke weg Evenepoel al afgelegd heeft na zijn val in de Ronde van Lombardije.