Florian Vermeersch en Philippe Gilbert deze week op winterstage in het Spaanse Altea.
Volledig scherm
Florian Vermeersch en Philippe Gilbert deze week op winterstage in het Spaanse Altea. © PN

Vermeersch kopman voor Lotto-Soudal in de Vlaamse klassiekers, Gilbert een van de grote troeven in de Waalse

WielrennenFlorian Vermeersch wordt de kopman voor Lotto-Soudal in de Vlaamse voorjaarsklassiekers. In de Waalse klassiekers zet de Belgisch ploeg volop in op Philippe Gilbert, Andreas Kron en Tim Wellens.

13 reacties

 • Gerry Cle

  4 maanden geleden
  Ik hoop oprecht dat Gilbert dit seizoen terug kan meedoen voor winst en dat Vermeersch kan bevestigen dat hij een 'grote' wordt.
 • Marika Peeters

  4 maanden geleden
  Florian's status in de pikorde van de ploeg staat veel hoger dan die van Gilbert, Kron en Wellens, waarbij de ploeg, en niet Gilbert zelf, besliste om deze 3 in te zetten voor de Ardense klassiekers. Ambities zijn zeker een recht, maar indien deze zo hoog gegrepen zijn, bij een Gilbert die de laatste jaren uitblonk in: achteraan in het peloton zitten, anderen het werk laten doen, zelf geen initiatief nemen om aanval te plaatsen, en niet in staat is om ze te beantwoorden of mee te gaan? feiten hé
 • Liliane Wuyts

  4 maanden geleden
  Als je het artikel goed wil lezen, staat er dat Gilbert kiest voor de Waalse klassiekers en Florian Vermeersch voor de Vlaamse. Er zijn er toch altijd die problemen zoeken waar ze niet zijn. Dus Gilbert, Van Avermaet, enz... mogen geen ambitie meer hebben en hun fiets dan maar aan de haak hangen? Anders worden ze genadeloos afgestraft in de commentaren van sommigen. Dan mag meer dan de helft van het peloton stoppen.
 • Marika Peeters

  4 maanden geleden
  Op vergane glorie kan je niet blijven teren, alsook Gilbert niet steeds zijn pech en blessureleed, als uitvlucht kan blijven bovenhalen, voor het feit dat hij zelfs geen kermiskoers meer kon winnen. Om nu, in zijn laatste jaar, met een perfecte voorbereiding achter de rug, nog te verkondigen dat hij nog grote koersen, en zelfs MSR kan winnen? Teken aan de wand is wel dat hij RvV en PR skipt. Nu, dat hij dit dan maar bewijst hé?indien niet? is hoogmoed en hoop....zielig aan het worden.
 • Geert Vermuyten

  4 maanden geleden
  Gilbert was top , we hebben er van genoten , maar nu over de top ,vrees ik.