BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vansummeren ging door een diep dal: "Koers was mijn enige passie. Ik kon niet eens met een computer werken"

WielrennenJohan Vansummeren gaat toch vooral de geschiedenis in als de man die in 2011 Parijs-Roubaix op zijn palmares schreef. Ongetwijfeld het hoogtepunt van zijn carrière die abrupt werd afgebroken vanwege hartritmestoornissen. "Wat moest ik gaan doen? Koers was mijn enige passie", geeft Vansummeren toe dat hij diep heeft gezeten in De Zondag.

30 reacties

 • wil baken

  5 jaar geleden
  Zo een luxe leven dat het gewone leven zwaar lijkt....
 • Svekke De Criticus

  5 jaar geleden
  Aandachttrekker. Precies of de wereld vergaat
 • frieda schaut

  5 jaar geleden
  doe zoals museeuw en open een wielermuseum!
 • R2D2

  5 jaar geleden
  Solliciteer naar een job in het wielermilieu Johan, neem een voorbeeld aan Niels Albert.
 • Jan De Greef

  5 jaar geleden
  Met hartritmestoornissen zou ik geen competitiemotorcross rijden. Als je bedenkt hoe hoog de hartslag oploopt bij de start en slechts ietsje zakt tijdens de wedstrijd om weer te pieken bij de jumps, zeker op kunstmatig aangelegde parcoursen in stadions, dan speel je met vuur, Johan. Voor alle duidelijkheid: ik ben zelf een motorcrossfan. Let dus heel goed op en laat je goed medisch begeleiden. Succes gewenst!
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.