Van Vleuten verliest controle over fiets terwijl ze met 85 km/u naar beneden vliegt en valt, maar ze wint wel nog rit in Giro Donne: “Sorry mam”

WielrennenRozetruidraagster Annemiek van Vleuten heeft ondanks een stevige val haar kansen op de eindzege in de Ronde van Italië voor vrouwen nog vergroot. De Nederlandse van Movistar won de achtste etappe en breidt de voorsprong op haar achtervolgsters in het klassement flink uit.

7 reacties

 • adri zuiderwijk

  7 maanden geleden
  Beste klimster ooit maar twijfelen in de bocht loopt vaak verkeerd af, nog een beetje daalles van Alejandro zou geen kwaad kunnen of gewoon iets minder hard afdalen als de druk vd ketel is..
 • Jeannine Bours

  7 maanden geleden
  Dat zegt genoeg over de tegenstanders.
 • Gino Denil

  7 maanden geleden
  Hopelijk niets aan over gehouden. Soms voel je dat maar de volgende dag.
 • francois dierickx

  7 maanden geleden
  Sterke madammeke
 • Michel Timmermans

  7 maanden geleden
  Ongelofelijke straffe madam! Respect!!
 1. Amateur Gerben Kuypers is opvallendste naam in Belgische WK-selectie - “Vete tussen Sweeck en Vanthourenhout niet meer aan de orde”
  7

  Amateur Gerben Kuypers is opvallend­ste naam in Belgische WK-selectie - “Vete tussen Sweeck en Vanthouren­hout niet meer aan de orde”

  Sven Vanthourenhout heeft zijn selectie voor het WK veldrijden in Hoogerheide (3 tot 5 februari) bekendgemaakt. Naast de onbetwiste kopman Wout van Aert zijn dat Belgisch en Europees kampioen Michael Vanthourenhout, Eli Iserbyt, Timo Kielich, Jens Adams, Laurens Sweeck, Toon Vandebosch, Niels Vandeputte en - zoals verwacht - ook Gerben Kuypers.
 2. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.