Van Vleuten verliest controle over fiets terwijl ze met 85 km/u naar beneden vliegt en valt, maar ze wint wel nog rit in Giro Donne: “Sorry mam”

WielrennenRozetruidraagster Annemiek van Vleuten heeft ondanks een stevige val haar kansen op de eindzege in de Ronde van Italië voor vrouwen nog vergroot. De Nederlandse van Movistar won de achtste etappe en breidt de voorsprong op haar achtervolgsters in het klassement flink uit.

7 reacties

 • adri zuiderwijk

  5 maanden geleden
  Beste klimster ooit maar twijfelen in de bocht loopt vaak verkeerd af, nog een beetje daalles van Alejandro zou geen kwaad kunnen of gewoon iets minder hard afdalen als de druk vd ketel is..
 • Jeannine Bours

  5 maanden geleden
  Dat zegt genoeg over de tegenstanders.
 • Gino Denil

  5 maanden geleden
  Hopelijk niets aan over gehouden. Soms voel je dat maar de volgende dag.
 • francois dierickx

  5 maanden geleden
  Sterke madammeke
 • Michel Timmermans

  5 maanden geleden
  Ongelofelijke straffe madam! Respect!!
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Waarom organisatoren veel (geld) overhebben voor Van Aert en Van der Poel: “Met of zonder, dat scheelt al gauw vijfduizend toeschouwers”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  2

  Waarom organisato­ren veel (geld) overhebben voor Van Aert en Van der Poel: “Met of zonder, dat scheelt al gauw vijfdui­zend toeschou­wers”

  Maasmechelen: 10.000 toeschouwers. Koppenberg: 15.000. Namen: 17.200. Na twee coronawinters is het veldrijden weer een ouderwetse publiekslokker. En dan doen de grote namen nog niet mee. En tóch wil elke organisator straks Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock aan de start. Alleen: they don’t come cheap. Hoeveel moet je hen betalen? En wanneer verdienen ze zichzelf terug? “Ik kondigde op maandagavond aan dat Van der Poel aan de start staat en op dinsdagavond hadden we al zoveel tickets meer verkocht, dat zijn startprijs gecoverd was.”