Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van der Poel sluit bondgenootschap met Van Aert niet uit: “Wout en ik hebben al bewezen dat we elkaar soms nodig hebben”

Wielrennen“Ik zou niet aan de start staan als ik niet dacht dat ik een rol van betekenis kon spelen”, zegt Mathieu van der Poel. Hij weet wel: “Van Aert is topfavoriet. Dan is het aan de Belgen om de koers in handen te nemen.” Maar een bondgenootschap is niet uitgesloten. 

16 reacties

 • bob jansens

  2 maanden geleden
  tja Mathieu heeft de perceptie tegen, allemaal te wijten aan zijn houding destijds in E3 prijs van Harelbeke, waar iedereen van hem mocht winnen behalve Wout. De wekelijkse commentaar van Adri in een andere krant, waarbij hij prestaties van Wout steeds minimaliseert heeft deze perceptie versterkt. Nu Mathieu heeft ondertussen wel begrepen dat in tegenstelling tot de cross, er bij een wegkoers veel meer potentiele winnaars zijn, en dat het geen zin heeft om op mekaars wiel te rijden.
 • Mieke Ponet

  1 jaar geleden
  Waarschijnlijk om in Wout zijn wiel te hangen en zal de eerste keer niet zijn.
 • Paul Van Oosterwijck

  1 jaar geleden
  Bondgenootschap ? Hoeveel meter heeft hij buiten één korte poging voor Wout gereden ? Nog wel fris genoeg om de sprint van dat groepje te winnen. Grote huichelaar.
 • Andy Van Daare

  1 jaar geleden
  Ja Jean DE BRUYNE, want VDP heeft ook al bergritten gewonnen in de Tour, of tijdritten, of sprints? "Veel beter dan WVA", laat me niet lachen.
 • guy vermeulen

  1 jaar geleden
  VDP zal wel al uit gerust zijn zeker .Heeft nog niet gereden.