Mathieu van der Poel op de WB Mountainbike in Albstadt.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathieu van der Poel op de WB Mountainbike in Albstadt. © michal červený

Van der Poel nog geen 100 procent, maar wel gerustgesteld na 7de plaats in Albstadt: “Hij hoort nog altijd bij de wereldtop”

WielrennenZevende. Mathieu van der Poel (26) eindigde zondag zevende in de WB mountainbike in het Duitse Albstadt. Het was niet goed en het was niet slecht. Maar het moet komende zondag in het Tsjechische Nové Mesto wel beter. “Ik wist dat het kort dag was. Dat zei de trainer ook al.”

3 reacties

 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Een derde Nederlander, een derde Fransman en eigenlijk ook een derde Vlaming. Een internationale topper dus. Die eventjes moest ervaren dat er internationaal nog toppers zijn. Gelukkig voor hem. Want anders zou het saai worden.
 • LUC DE LATHAUWER

  2 maanden geleden
  Je bent een topper komt wel in orde
 • Cindy Borremans

  2 maanden geleden
  Hij ging alles kapot rijden jaja en waarom jullie een Hollander volgen in een sport die totaal nie populair is in Vlaanderen is mij een raadsel
 1. Alpecin-Fenix en Mathieu van der Poel brengen hulde aan Raymond Poulidor op ploegvoorstelling Ronde van Frankrijk
  Wielrennen

  Alpe­cin-Fe­nix en Mathieu van der Poel brengen hulde aan Raymond Poulidor op ploegvoor­stel­ling Ronde van Frankrijk

  Op de ploegvoorstelling van de Ronde van Frankrijk heeft Alpecin-Fenix hulde gebracht aan de Franse wielerlegende Raymond Poulidor, grootvader van Mathieu van der Poel. De renners van Alpecin-Fenix droegen een speciaal wielertenue geïnspireerd op de kleuren die Raymond Poulidor doorheen zijn hele carrière vertegenwoordigde, die van de voormalige Franse Mercier teams.