Mathieu van der Poel warmde niet op, maar won wel.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel warmde niet op, maar won wel. © Alpecin-Fenix/rv

Van der Poel kijkt rustig toe hoe concurrentie zich voor de start op de rollen uitslooft, om daarna iedereen uit het wiel te knallen in shorttrack

MountainbikeMathieu van der Poel (26) heeft geen opwarming nodig om een shorttrack te winnen. Dat blijkt uit beelden die zijn ploeg Alpecin-Fenix op Twitter postte. De Nederlander keek toe terwijl de concurrenten volop warm draaiden op de rollen. 

12 reacties

 • Rediger Francois

  2 maanden geleden
  Sportman van zeer hoge kwaliteit. Gelukkig is hij niet alleen, en hopelijk mooie duels in de nabije toekomst met andere atleten van zelfde niveau. Aan alle supporters van welke sport ook. Het zijn maar mensen, het is sport en geniet er van. Frustraties kan men nog altijd het best verwerken door zelf sport te doen. Dat kweekt respect, inplaats van beledigingen te uiten.
 • Jan Van Rompaey

  2 maanden geleden
  Wat een krachtpatser. Wie gaat hem nog eens kloppen ?
 • joeri gielen

  2 maanden geleden
  MATIEU heeft al gezegd dat de tour niks voor hem is , hij is meer voor de eendags wedstrijden en dat heeft helemaal niets te maken of hij dat kan of niet...hij doet dat gewoon niet graag.
 • Raymond De Ridder

  2 maanden geleden
  We zitten er goed voor om de komende jaren prachtige koersen te zien. Een ganse lichting klasbakken. En er komen er nog een paar aan. Prachtig. En dat die allemaal meerdere disciplines aankunnen en aandurven.
 • Maria Hendrickx

  2 maanden geleden
  Top Mathieu. Je bent goed in alles wat je doet !