Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van der Poel imponeert in Antwerpen, Van Aert bij comeback in het veld meteen tweede: “Het voelde als vanouds aan”

VeldrijdenHet zit wel oké met die knie van Mathieu van der Poel. De Nederlander pakte op het strand van Sint-Anneke in Antwerpen een imponerende tweede veldritzege van het seizoen en dat daags na een stevige valpartij op zijn knie. De wederoptredende Wout van Aert presteerde ook sterk en werd meteen tweede.

54 reacties

 • Marika Peeters

  2 maanden geleden
  Wout was het aan zijn stand verplicht om in Dublin, zijn 2de cross zijnde, met overmacht te kunnen winnen. Nu, na zijn geklungel bij oa de balken, waarbij hij duidelijk zijn skill's hierin verloren heeft, en terug op moet bijscholen...zei een expert in een podcast, dat Wout het de eerste helft van de cross zeer moeilijk had, en moest aanklampen in het wiel. De aard van het parcours was tenslotte zijn redding, brede zware stroken waar je konopschuiven...en niet zijn suprematie over de hele cross.
 • bob jansens

  2 maanden geleden
  beste allertijden? moeilijk generaties te vergelijken omdat het materieel ook evolueert. Misschien eens een cross organiseren met fietsen (en tubes) uit de tijd van Liboton?
 • Rafaël Pauwels

  2 maanden geleden
  Respect voor alle renners en voor elkaar zou mooi zijn.
 • Jan Timmermans

  2 maanden geleden
  Wout en Mathieu, sportmannen van uitzonderlijk niveau, hebben altijd respect voor elkaar en ieder ander zowel in als buiten de koers. Als hun supporters daar een voorbeeld aan nemen dan kunnen de insinuaties gewoon achterwege blijven.
 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Moeilijk om te zeggen dat iemand met grote voorsprong de beste is nu ze er nog in aan het komen zijn… Dat Mathieu de beste crosser (wellicht allertijden) is, dat is wel duidelijk, met zijn techniek en explosiviteit is hij onaantastbaar als hij op niveau is tenzij hij die voordelen niet kan uitspelen. Enkel in de ploetercrossjes waarin het zuiver baggeren is kan Wout hem kloppen als die op niveau is. Wout is duidelijk nog niet in vorm ik blijf hopen op wat meer spankracht over een paar weken.