Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van der Poel imponeert in Antwerpen, Van Aert bij comeback in het veld meteen tweede: “Het voelde als vanouds aan”

VeldrijdenHet zit wel oké met die knie van Mathieu van der Poel. De Nederlander pakte op het strand van Sint-Anneke in Antwerpen een imponerende tweede veldritzege van het seizoen en dat daags na een stevige valpartij op zijn knie. De wederoptredende Wout van Aert presteerde ook sterk en werd meteen tweede.

54 reacties

 • Marika Peeters

  1 maand geleden
  Wout was het aan zijn stand verplicht om in Dublin, zijn 2de cross zijnde, met overmacht te kunnen winnen. Nu, na zijn geklungel bij oa de balken, waarbij hij duidelijk zijn skill's hierin verloren heeft, en terug op moet bijscholen...zei een expert in een podcast, dat Wout het de eerste helft van de cross zeer moeilijk had, en moest aanklampen in het wiel. De aard van het parcours was tenslotte zijn redding, brede zware stroken waar je konopschuiven...en niet zijn suprematie over de hele cross.
 • bob jansens

  2 maanden geleden
  beste allertijden? moeilijk generaties te vergelijken omdat het materieel ook evolueert. Misschien eens een cross organiseren met fietsen (en tubes) uit de tijd van Liboton?
 • Rafaël Pauwels

  2 maanden geleden
  Respect voor alle renners en voor elkaar zou mooi zijn.
 • Jan Timmermans

  2 maanden geleden
  Wout en Mathieu, sportmannen van uitzonderlijk niveau, hebben altijd respect voor elkaar en ieder ander zowel in als buiten de koers. Als hun supporters daar een voorbeeld aan nemen dan kunnen de insinuaties gewoon achterwege blijven.
 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Moeilijk om te zeggen dat iemand met grote voorsprong de beste is nu ze er nog in aan het komen zijn… Dat Mathieu de beste crosser (wellicht allertijden) is, dat is wel duidelijk, met zijn techniek en explosiviteit is hij onaantastbaar als hij op niveau is tenzij hij die voordelen niet kan uitspelen. Enkel in de ploetercrossjes waarin het zuiver baggeren is kan Wout hem kloppen als die op niveau is. Wout is duidelijk nog niet in vorm ik blijf hopen op wat meer spankracht over een paar weken.
 1. De Argentijnse bromance tussen Fabio Jakobsen en Remco Evenepoel is geen toeval: “Ik hou van gemotiveerde jongens”
  PREMIUM
  Wielrennen

  De Argentijn­se bromance tussen Fabio Jakobsen en Remco Evenepoel is geen toeval: “Ik hou van gemotiveer­de jongens”

  Fate brings people together. Je moet het Fabio Jakobsen en Remco Evenepoel niet vertellen. Maar hun band reikt veel verder dan een Instagrampost of geslaagde lead-out. De Europese kampioen legt uit waarom het zo goed klikt met de wereldkampioen. Een bromance die tot resultaten leidt: “Remco steekt zijn doelen en dromen niet weg. Ik vind dat mooi.”
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 2. Ook Victor Campenaerts kwam ‘wieltjeszuiger’ al tegen: “Bij een sterveling als ik gebeurt dat 2 à 3 keer per week, bij Remco per trainingsuur”
  PREMIUM
  Wielrennen
  11

  Ook Victor Campe­naerts kwam ‘wieltjes­zui­ger’ al tegen: “Bij een sterveling als ik gebeurt dat 2 à 3 keer per week, bij Remco per trainings­uur”

  ‘Professioneel wieltjeszuiger’. En u dacht dat u alles al had gehoord? Remco Evenepoel kreeg er op stage in Spanje mee te maken tijdens een intervaltraining, en hij kreeg het ervan op zijn heupen. “Op dat moment ben je in gevecht met je eigen pijngrens”, steunt Victor Campenaerts zijn landgenoot, die uitlegt wat de do’s and don'ts zijn als je bij een prof in het wiel zit. “Ik probeer dan ook vooraf aan te kondigen dat ik mijn blokken liever alleen of met collega’s doe.”