Links: Van der Poel en vriendin Roxanne. Rechts: Van Aert en ploegmaat De Plus
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Van der Poel en vriendin Roxanne. Rechts: Van Aert en ploegmaat De Plus © Instagram

Van der Poel én Van Aert op hoogtestage, maar elk op hun manier: “Après-ski? Daar was Mathieu niet naar op zoek"

WielrennenTwee veldrijders in voorbereiding op hun wegseizoen. De één 1.960 meter hoog in Zwitserland, de ander 2.152 meter hoog in Tenerife. Tot daar de gelijkenis, want terwijl Mathieu van der Poel nog even plezier mocht maken op de latten, is het voor Wout van Aert meteen keihard trainen.

5 reacties

 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Lekker toch ,effe weg,moet kunnen,de boog kan niet het hele jaar gespannen zijn.
 • Roger Deprez

  1 jaar geleden
  Dirk Claeys het veld en op de weg zijn totaal verschillend en kunnen niet met elkaar vergeleken worden, op de weg beginnen ze met een zeer grote basis conditie op uithouding en in het veld door de tempo versnelling tegen het rood en ook regelmatig er over heeft men een zeer goede weerstand nodig die de nodige super compensatie geeft om het uur rond te maken.
 • Johan Maddens

  1 jaar geleden
  dirk Claeys, ik denk dat Van Aert niet zo veel achterstand meer heeft .Wout is pas begonnen rond Nieuwjaar. Op Mathieu misschien nog wel , maar op de rest van de veldrijders denk ik niet . Het bewijs zondag in Lille ! Trouwens voor de echte klassiekers is er nog tijd voor zijn voorbereiding en het betert nog steeds met hem. .
 • Roger Deprez

  1 jaar geleden
  Wout heeft nog achterstand door zijn horror val maar zal er op gerichte basis zeker komen en dat belooft in het voorjaar omdat ze allebei zich op P-R richten. Mogen de beste winnen maar liefst Wout natuurlijk.
 • dirk claeys

  1 jaar geleden
  De achterstand van van Aert is enorm, als je in de cross die 1h duurt op 1,30 min, wat gaat de weglopers geven van 6uur!
 1. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"