PHOTO_NEWS
Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Van den Broeck herleeft bij Katusha: "Kan nog altijd top-5 in grote ronde rijden"

Negen jaar lief en leed gedeeld met alles en iedereen bij Lotto, maar aan elk liedje komt een eind. Jurgen Van den Broeck trekt straks de outfit van het Russische Katusha aan en ziet het helemaal zitten, zo bleek in 'De Zevende Dag' op de openbare omroep. "Ik voel veel vertrouwen en dat gaf de doorslag. Financieel heb ik geen gouden zaak gedaan, maar dat hoeft ook niet meer. Enkel het sportieve telt, ik wil het plezier terugvinden. De rest komt vanzelf."

 1. Keisse verklapt met wie hij Zesdaagse wil rijden en doet ontboezeming over Boonen

  Keisse verklapt met wie hij Zesdaagse wil rijden en doet ontboeze­ming over Boonen

  Twee grote wielerafspraken vandaag: de Wereldbekermanche veldrijden in Koksijde én de slotdag van de Zesdaagse van Gent. Met vier teams op een zakdoek heeft topfavoriet Iljo Keisse - met de Deen Morkov aan zijn zijde - nog geen gewonnen spel. De 32-jarige Gentenaar wil natuurlijk graag nog eens winnen, dat is alweer van 2012 geleden. "Ik ga mijn uiterste best doen om hier te winnen, het is tijd om nog eens op het hoogste schavotje te staan."
 2. Slotdag Zesdaagse van Gent belooft spannende nek-aan-nekrace te worden
  Update

  Slotdag Zesdaagse van Gent belooft spannende nek-aan-nekrace te worden

  Iljo Keisse en de Deen Michael Morkov staan na de vijfde nacht aan de leiding van de 75e Zesdaagse van Gent. De topfavorieten sprokkelden ondertussen 377 punten, maar de prijzen zijn verre van verdeeld. Er staan namelijk nog drie teams in dezelfde ronde. Otto Vergaerde en uittredend winnaar Jasper De Buyst tellen 375 punten en Gijs Van Hoecke met Kenny De Ketele hebben 357 punten achter hun naam staan. Aan spanning geen gebrek.