Florian Vermeersch tijdens Parijs-Roubaix.
Volledig scherm
Florian Vermeersch tijdens Parijs-Roubaix. © Photo News

Van de Wouwer, man achter de beloften van Lotto Soudal, ziet jongerenbeleid lonen: “Maar norm mag ook niet Evenepoel zijn”

WielrennenFlorian Vermeersch wacht na zijn tweede plek in Parijs-Roubaix een mooie toekomst. Lotto Soudal ziet de investeringen in het beloftenteam zo ook lonen. “Een Vermeersch heb je wel niet elk jaar”, zegt U23-teammanager Kurt Van de Wouwer. “Je mag ook van niemand verwachten dat het zo snél gaat als bij Evenepoel.”

7 reacties

 • Daisy Biesemans

  2 maanden geleden
  @Monique Bolen, In de breedte een beter renner lees ik. Op welk terrein had je gedacht dat hij Evenepoel zal kloppen? Een bergrit, een tijdrit, een klassieker, een ronde? In de spurt hoogstwaarschijnlijk wel en in vlakke klassiekers misschien ook, maar elke andere wedstrijd, daar heb ik toch mijn eigen gedacht over.
 • Caro Ravets

  2 maanden geleden
  Waarom is Trystan Fivé dan geen lid van jullie als jullie zo een goede scouting hebben?Is één van de snelste sprinters van België en heeft vooral medische pech gehad. Ook dat moet jullie scoutingsapparaat in kaart kunnen brengen.
 • Rik Clarysse

  2 maanden geleden
  Evenepoel is geen norm. Elk zijn specialiteit , ieder heeft zijn eigen kwaliteiten.
 • roger goddeeris

  2 maanden geleden
  Met zijn talent en karakter zie ik wel een steengoed renner zonder al die praatjes zoals sommige renners.
 • Kris Hendrikx

  2 maanden geleden
  Monique Bolen, Evenepoel heeft al 22 profkoersen gewonnen, waaronder Classica San Sebastian, Vermeersch was 2de in Parijs-Roubaix. Hoe je Vermeersch dan hoger kan inschatten, is me een raadsel. Natuurlijk is het fantastisch wat Vermeersch gedaan heeft en hopelijk nog zal doen, maar perspectief is belangrijk en dan zie je dat Evenepoel gewoon veeeeel beter is momenteel. En nog jonger ook bovendien.