Greg Van Avermaet.
Volledig scherm
Greg Van Avermaet. © BELGA

Van Avermaet over Evenepoel: “Was in mijn ogen niet goed geweest als hij Giro nu al had gewonnen”

WielrennenGreg Van Avermaet (36) staat morgen aan de start van het Critérium du Dauphiné. ‘Gouden Greg' stoomt zich klaar voor de Tour de France en de Olympische Spelen en gaf vandaag al een stand van zaken over zijn vorm. En onze landgenoot van AG2R-Citroën had het uiteraard ook even over... de bewogen eerste Giro van Remco Evenepoel.

0 reacties

 1. Alle hoop op Julian Alaphilippe: Soudal-Quick.Step blijft in zelfde bed ziek, voor Ronde van Vlaanderen rest nog één allerlaatste strohalm
  PREMIUM
  5

  Alle hoop op Julian Alaphilip­pe: Soud­al-Quick.Step blijft in zelfde bed ziek, voor Ronde van Vlaanderen rest nog één allerlaat­ste strohalm

  Bert Van Lerberghe: “We waren gewoon niet goed genoeg.” Ploegleider Tom Steels: “We holden achter de feiten aan.” Tim Merlier: “we werden ‘lichtjes’ gedegradeerd.” Keihard waren ze opnieuw, de interne analyses bij Soudal-Quick.Step. Alle hoop voor de Ronde van Vlaanderen rust nu op de schouders van één man: Julian Alaphilippe.
 2. Onze spookrijder over het ophefmakende medicijn Thyrax waardoor renners sneller vermageren: “Op lange termijn is het slecht: je kent toch ook gestopte renners die plots 150 kg wegen?”
  PREMIUM

  Onze spookrij­der over het ophefmaken­de medicijn Thyrax waardoor renners sneller vermageren: “Op lange termijn is het slecht: je kent toch ook gestopte renners die plots 150 kg wegen?”

  Hij waart door het peloton zonder op te vallen en brengt verslag uit zonder dat de rest het weet. Hij vertelt wat leeft in de koers zonder zijn identiteit prijs te geven. Onze spookrijder in het peloton: onzichtbaar, ongrijpbaar en af en toe tegen de stroom in. Vlak voor de Ronde van Vlaanderen heeft de spookrijder het over de nieuwe ‘wondermiddeltjes’ in het peloton. Bakpoeder, maar vooral het ophefmakende medicijn Thyrax komt aan bod. “Ik ben geen fan. Als je ermee stopt, krijg je het omgekeerde effect.”
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.