Greg Van Avermaet en Michael Schär in een gesprek met Merijn Casteleyn.
Volledig scherm
Greg Van Avermaet en Michael Schär in een gesprek met Merijn Casteleyn. © rv

Van Avermaet en boezemvriend Schär over mogelijk einde van CCC: “Het doel is om dit seizoen te overleven”

WielrennenDe koers kreunt, maar kraken doen we niet. VTM Nieuws en HLN brengen wielervrienden en -vriendinnen samen die mekaar normaal vaak zien op de koers, maar nu elkaar moeten missen door de coronacrisis. Vandaag zijn CCC-ploegmakkers Greg Van Avermaet (34) en Michael ‘Micky’ Schär (33) aan de beurt.

3 reacties

 • Kris Tyteca

  1 jaar geleden
  Sowieso heb ik meer respect voor wielrenners dan voor voetballers, vergelijk de lonen en de hardheid van de sport! Testen op Corona en anti-stoffen moeten uitsluitsel geven om te starten over 4 maand.
 • Jan Timmermans

  1 jaar geleden
  Honger naar de fiets is uit rennersoogpunt heel begrijpelijk. Als EK voetbal en Olympische Spelen verplaatst kunnen en moeten worden uit oogpunt van de Wereldwijde volksgezondheid dan is het uitgesloten dat de tour dit jaar nog verreden wordt.
 • Paul Van elsacker

  1 jaar geleden
  Beste vriend, het is niet belangrijk om dit seizoen nog te kunnen koersen, hebben jullie dat nog niet door? Het enige dat dit seizoen nog belangrijk is, is iedereen zijn gezondheid, dus geen honderden mensen van over heel de wereld bij elkaar zetten, wat is daar toch zo moeilijk aan?