Van Aert was in Wevelgem de betere van Nizzolo en Trentin.
Volledig scherm
Van Aert was in Wevelgem de betere van Nizzolo en Trentin. © BELGA

Van Aert zet kabinetstukje neer in spektakelrijke Gent-Wevelgem en sprint na meer dan 180 km in het offensief sneller dan Nizzolo

WielrennenWout van Aert heeft een spektakelrijke Gent-Wevelgem gewonnen. Onze landgenoot was de snelste van een kopgroep die zich al na 70 kilometer wedstrijd in het waaiergeweld had gevormd. Nizzolo werd tweede op de Vanackerestraat, Trentin kwam als derde over de meet.

70 reacties

 • Rik Cappelle

  7 maanden geleden
  Oei Kestens de waarheid doet weer pijn ook al zeg ik dat het een mooie overwinning was maar ook niet meer dan dat. Als hij zondag de Ronde wint dan moogt ge spreken van een kabinetstuk want dat is een ander deelnemersveld en koers want is één van de vijf buiten categorie.
 • John kestens

  7 maanden geleden
  Rik Capelle , in de Tirreno was heel de wereldtop wel aan de start en wie was daar de beste na Pogacar. Geen krakkemikkig kabinet daar.
 • Willy Scholaart

  7 maanden geleden
  Zo zie je maar als ge met een kopgroep rijd die er allemaal voor gaan, en iederéén zijn werk doet en de wedstrijd controleren ze niet meer ingehaald worden.
 • Jos Van De Plas

  7 maanden geleden
  Straffe klassieker gewonnen door een straffe winnaar, proficiat Wout en Nathan.
 • walter huybrechts

  7 maanden geleden
  Modelploegmaat Van Hooydonck een sterke Van Aert die openlijk zijn dankbaarheid toonde aan zijn ploegmaat.Mooi einde van mooie koers
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Tom Boonen toont geen begrip voor kritiek op crossen in de VS: “Als ze eens het vliegtuig moeten nemen, is het plots te ver”
  Play
  Veldrijden
  17

  Tom Boonen toont geen begrip voor kritiek op crossen in de VS: “Als ze eens het vliegtuig moeten nemen, is het plots te ver”

  Vanavond staat in het Amerikaanse Fayetteville de tweede manche van de Wereldbeker veldrijden op het programma, de tweede van drie crossen over de plas. De trip naar de VS blijft voer voor discussie in veldritland - is het de inspanningen wel waard? Tom Boonen neemt in HLN Sportcast een duidelijk standpunt in. “Ofwel stop je met zagen en blijf je een Vlaamse sport, ofwel wil je internationaler worden en klaag je niet als je eens het vliegtuig moet nemen.”
 3. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.