Van Aert was in Wevelgem de betere van Nizzolo en Trentin.
Volledig scherm
Van Aert was in Wevelgem de betere van Nizzolo en Trentin. © BELGA

Van Aert zet kabinetstukje neer in spektakelrijke Gent-Wevelgem en sprint na meer dan 180 km in het offensief sneller dan Nizzolo

WielrennenWout van Aert heeft een spektakelrijke Gent-Wevelgem gewonnen. Onze landgenoot was de snelste van een kopgroep die zich al na 70 kilometer wedstrijd in het waaiergeweld had gevormd. Nizzolo werd tweede op de Vanackerestraat, Trentin kwam als derde over de meet.

70 reacties

 • Rik Cappelle

  7 maanden geleden
  Oei Kestens de waarheid doet weer pijn ook al zeg ik dat het een mooie overwinning was maar ook niet meer dan dat. Als hij zondag de Ronde wint dan moogt ge spreken van een kabinetstuk want dat is een ander deelnemersveld en koers want is één van de vijf buiten categorie.
 • John kestens

  7 maanden geleden
  Rik Capelle , in de Tirreno was heel de wereldtop wel aan de start en wie was daar de beste na Pogacar. Geen krakkemikkig kabinet daar.
 • Willy Scholaart

  7 maanden geleden
  Zo zie je maar als ge met een kopgroep rijd die er allemaal voor gaan, en iederéén zijn werk doet en de wedstrijd controleren ze niet meer ingehaald worden.
 • Jos Van De Plas

  7 maanden geleden
  Straffe klassieker gewonnen door een straffe winnaar, proficiat Wout en Nathan.
 • walter huybrechts

  7 maanden geleden
  Modelploegmaat Van Hooydonck een sterke Van Aert die openlijk zijn dankbaarheid toonde aan zijn ploegmaat.Mooi einde van mooie koers