Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Aert wil niet mee overstappen naar Roompot-Crelan: "Ze hebben té veel met mij geleurd. Het is genoeg geweest"

WielrennenVeranda's Willems-Crelan en Roompot-Nederlandse Loterij smelten op 1 januari samen tot Roompot-Crelan, een procontinentaal team met Wout van Aert voor één jaar als uithangbord. Tenminste, zo denkt teammanager Nick Nuyens. Maar dat is zonder de wereldkampioen veldrijden gerekend. "De maat is vol", klinkt het bij Van Aert. "Amper te geloven dat een werknemer in de 21ste eeuw zo gebruikt kan worden."

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. ANALYSE NA AANKOMST. Michel Wuyts is scherp: “Wat er tussen Sagan en Jakobsen gebeurt, hoort thuis in ijshockey. Niet in wielrennen”
  Play
  Tour de France
  35

  ANALYSE NA AANKOMST. Michel Wuyts is scherp: “Wat er tussen Sagan en Jakobsen gebeurt, hoort thuis in ijshockey. Niet in wielrennen”

  “Peter Sagan en Fabio Jakobsen gingen over de limiet.” Dat vindt onze analist Michel Wuyts. De twee gaven elkaar een stevige tik in volle sprint. “Iets wat thuishoort in het ijshockey. Niet in het wielrennen.” Jakobsen won uiteindelijk wel zijn eerste Tourrit voor Wout van Aert. “Jakobsen is de allersnelste man op twee wielen”, aldus Wuyts. “Ik zie Van Aert zijn voorsprong in het algemeen én puntenklassement de volgende dagen wel uitbouwen.”