Van Aert tevreden met vierde plaats in ‘zijn’ Strade Bianche: “Nog iets beter worden en dan gaan we een mooi klassiek seizoen tegemoet”

Strade BiancheDerde in 2018, derde in 2019, eerste in 2020 en nu met een vierde plaats voor het eerst eens (nipt) naast het podium. Toch was Wout van Aert opnieuw op de afspraak in ‘zijn’ Strade Bianche. “Ik was in de finale net niet goed genoeg, de versnelling zat er nog niet echt in”, zei Van Aert voor de VTM-micro. “De inhoud is er, maar ik mis na mijn stage nog een beetje scherpte.”

41 reacties

 • Robert De Beukeleer

  1 maand geleden
  Wout heeft een fantastisch jaar gehad om dit te evenaren is bijna onmogelijk ik schat VDP toch iets sterker we zullen in ieder geval mooie koersen krijgen met die twee aan de start
 • Jan Van Bavel

  1 maand geleden
  Proficiat Mathieu.
 • paul Cootmans

  1 maand geleden
  vdl kan deze topconditie nooit aanhouden tot de ronde en Parijs-roubaix terwijl wout en allaphilippe nog beter zullen worden
 • Rudo Van Leuven

  1 maand geleden
  Ik bewonder hem.
 • hedwig beernaert

  1 maand geleden
  Ik kan alleen maar bevestigen wat de collega's hier schrijven. MVDP is een supertalent die zijn gelijke niet heeft. Wout zal nooit de explosiviteit hebben van MVDP. Op 10 topklassiekers zal Wout er 7 à 8 verliezen tegen MVDP. Wat MVDP vandaag getoond heeft kan Wout niet. Op korte, zelfs steile, hellingen kan Wout de demarrage van MVDP nooit beantwoorden. Dat werd ook bewezen tijdens de WK Cyclocross bij het beklimmen van de brug.
 1. De hoogtepunten uit Moeskroen - Antwerp
  Play

  De hoogtepun­ten uit Moeskroen - Antwerp

 2. Van de Anderlecht-zege tot de domper voor Waasland-Beveren: de hoogtepunten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League
  Play
  Jupiler Pro League
  2

  Van de Anderlecht-ze­ge tot de domper voor Waas­land-Beveren: de hoogtepun­ten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League

  12 april