Wout van Aert na de verkenning van de Strade.
Volledig scherm
Wout van Aert na de verkenning van de Strade. © VTM Nieuws

Van Aert op z'n hoede voor sterk deelnemersveld in Italië: “Toont hoe belangrijk deze wedstrijd nu is”

WielrennenZaterdag is het zover: Wout van Aert mag z’n titel verdedigen in de Strade Bianche. Hij trok er vanmorgen op uit om de grindwegen al eens te gaan verkennen. Onze landgenoot is op z’n hoede voor het enorm sterke deelnemersveld dat in Italië aan de start staat, en kijkt dus niet alleen naar Alaphilippe en Van der Poel.

11 reacties

 • Lisette Van Eester

  1 maand geleden
  Ik denk dat Bernal gaat winnen, hij is de beste klimmer.
 • Bern Vermeulen

  1 maand geleden
  Wout heeft vrienden op de baan , Van der Poel moet ze nog zoeken, door teveel aan zichzelf te denken verliest hij de nodige steun op de baan, dat is net het verschil bij veldrijden waar je aan alleen jezelf moet denken. Wout is geliefd ook bij de concurrentie, ook tijdens je werk mag je eens plezier maken, daarom is Wout als mens een winnaar.
 • Herman Van Arendonk

  1 maand geleden
  Van der Poel kan veel, maar in de Strade Bianchi wordt hij er bergop afgereden. Wout Van Aert is zaterdag de favoriet.
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Hij wordt precies al een beetje zenuwachtig
 • Géry Mergaerts

  1 maand geleden
  Mannekes...zet die 2 topsporters toch niet op tegen elkaar...ze zorgen voor een mooie koers...en vandaag wint VDP en morgen VA...wat meer kan je wensen als wieler liefhebber..!
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. UCI past na hevig protest regels rond weggooien van drinkbussen aan
  Wielrennen
  5

  UCI past na hevig protest regels rond weggooien van drinkbus­sen aan

  De wereldwielerbond UCI heeft de straffen op het ongecontroleerd weggooien van drinkbussen door renners versoepeld. De aanpassing komt er na protest tegen de uitsluiting van de Zwitserse renner Michael Schär in de Ronde van Vlaanderen. Schär werd onmiddellijk uit koers gehaald nadat hij zijn drinkbus naar toeschouwers had gegooid, die langs de kant van de weg stonden. Dat gebeurde buiten een zogenaamde afvalzone.
 1. EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’

  6 april
 2. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"