Wout van Aert en Grischa Niermann.
Volledig scherm
Wout van Aert en Grischa Niermann. © Belga/VTM

Van Aert krijgt zondag een vrije rol bij Jumbo-Visma, ploegleider Niermann: “Hij zal niet in de vorm van zijn leven staan”

WielrennenAlles went, ook een parcoursverkenning zonder Wout van Aert. Jumbo-Visma deed het twee weken geleden op de kasseien en hellingen van de Ronde van Vlaanderen. En gisteren opnieuw, van het Bos van Wallers tot de velodroom in Roubaix. Maar dit keer was er ook goed nieuws: zondag rijdt Van Aert wel degelijk Parijs-Roubaix. Ploegleider Grischa Niermann, een man met een plan, haalt opgelucht adem.

41 reacties

 • Seppe Goossens

  4 maanden geleden
  Wout en Mathieu zijn te veel echte sportman, met ook wederzijds respect, om de spelletjes te spelen die wel eens gesuggereerd worden. Het zal gerust zijn dat Wout nog niet helemaal vooraan kan eindigen, en daar zal iedereen vrede mee moeten hebben.
 • Rudi De Man

  4 maanden geleden
  Succes Wout !
 • Peter Nols

  4 maanden geleden
  Wat voor spelleke hij ook speelt, hij zal zoals steeds achter Van der Poel eindigen.
 • Evan De Jongh

  4 maanden geleden
  Hopelijk forceert hij niets he, denk dat de Tour wel belangrijkste is dit jaar.
 • Rafaël Pauwels

  4 maanden geleden
  Aan Wout en aan alle Belgen . Succes
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.