Van Aert houdt voeten op de grond na nummer in Harelbeke: “Het slechtste wat we nu kunnen denken is dat het allemaal gemakkelijk wordt”

WielrennenTopfavoriet en het galant afmaken: Wout van Aert was heer en meester in de E3 Saxo Bank Classic. De Belgische kampioen won aan de zijde van ploegmaat Laporte: “Dit was een fantastische ploegprestatie.”

12 reacties

 • patrick isenborghs

  12 maanden geleden
  Ben Van Nijlen aan wie mag Merlier zijn mooiste overwinning tot nu toe danken denk je ?
 • Walter De Vuyst

  12 maanden geleden
  De ploeg van Lefevere herbergt bijna uitsluitend buitenlandse wolven die prijzen pakken . De rest van de Belgen met Lampaert , Declerck en Vansevenant rijden er reeds jaren voor spek en bonen bij . Natuurlijk zorgt Evenepoel ook voor een paar zeges .
 • Ben Van Nijlen

  12 maanden geleden
  Dat heet samenwerken, er samen als ploeg ervoor gaan. Kan MVDP een voorbeeld van nemen,
 • roger goddeeris

  12 maanden geleden
  Wacht maar tot de grote jongens meedoen.Zo goed zijn ze ook weer niet, het is dank zij de grootte van de ploeg dat zij mogen meedoen. De grote prijzen moeten nog komen en dan zullen we zien.
 • Saelens Nico

  12 maanden geleden
  magnifiek ! beste Belg en zo sympathiek ! en nu de RVV ook nog ! toppers !
 1. Evenepoel, die in Catalonië op ritzege in regenboogtrui mikt, over Sanremo: “Die koers moet me wel liggen. Als het volgend jaar past, waarom niet?”
  Wielrennen
  9

  Evenepoel, die in Catalonië op ritzege in regenboog­trui mikt, over Sanremo: “Die koers moet me wel liggen. Als het volgend jaar past, waarom niet?”

  Drie weken na zijn eindzege in de UAE Tour keert Remco Evenepoel morgen terug in competitie in de Ronde van Catalonië. Evenepoel vertoefde de voorbije weken in Tenerife, waar hij een hoogtestage afwerkte om de vorm voor de komende Ronde van Italië bij te vijlen. “Ik ben nu tussen 90 en 95 procent, dus ik zit perfect op schema om in de Giro 100 procent te zijn.”