BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van Aert heeft topteams voor het uitkiezen: zes opties, ook Sky meldt zich

WielrennenQuick.Step Floors polste eens. Een paar Franse teams zoemen wat om hem heen. Maar echt concrete opties op een nieuwe, gouden toekomst? Zo heeft Wout van Aert (23) er op dit moment zes. Allemaal van dezelfde financiële grootorde. Meest opvallende naam: Team Sky. Een overzicht.

27 reacties

 • Antoine Van De Velde

  3 jaar geleden
  Soms is het vechten tegen wind molens.
 • Pedro Gonzalez

  3 jaar geleden
  Wat hebben de meesten hier toch tegen SKY? Is die ooit betrapt op fraude, bedrog of manipulatie, waarvoor bewijzen zijn? Ik niet hoor. Heb gewoon alleen maar verdachtmakingen gelezen. En steunden die op aantoonbare bewijzen? Froome, toch niet zeker want die is vrijgesproken van iedere beschuldiging. Na maanden onderzoek dan nog: juridisch èn wetenschappelijk.
 • ERIK DEFORCE

  3 jaar geleden
  Waarom niet bij Veranda’s Willems-Crelan blijven ,zeker niet voor sky, Bahrain-Merida,Lotto-Soudal,die hebben kopmannen genoeg ,bij Veranda’s Willems-Crelan blijft men kopman en kan u eisen stellen ,niet altijd naar het geld kijken want de carriere is nog lang .
 • Roger Deprez

  3 jaar geleden
  Als er één renner iets bewezen heeft dan is het Wout wel een zeer korte uitstap naar de topwedstrijden en wat een resultaat. Koersen van meer als 250 km en tussen de wereldtop en dat rechtstreeks van het veld naar de weg en wat bijna onmogelijk is zonder een specifieke weg voorbereiding. Diegene die iets van conditie afweten begrijpen waarom de helft van het prof-peloton achter Wout aanzitten.
 • Peter Nols

  3 jaar geleden
  Raar dat er nog geen aanbieding van den Aldi is.