Van Aert en Van der Poel.
Volledig scherm
Van Aert en Van der Poel. © Photo News

Van Aert en Van der Poel rijden elkaar in het verlies in finale: “Ik vind het een beetje laag om te zeggen dat ik rijd om hem te doen verliezen”

WielrennenWout van Aert (achtste) en Mathieu van der Poel (negende) lieten zich ringeloren in de finale van Gent-Wevelgem. De favorieten verzorgden het spektakel, maar reden elkaar zo ook wel het verlies in. 

135 reacties

 • Alexander Stroobants

  9 maanden geleden
  Van Aert moet terug met beide voeten op de grond. Hij is een beetje aan het zweven.
 • jos jansen

  9 maanden geleden
  MVDP is een profiteur en als het tot een sprint was gekomen had V Aert los gewonnen!
 • Marc Dierickx

  9 maanden geleden
  wat mij ook verbaasde dat niemand in de studio, Planckaert, Tankink of Carl reageerde op de verklaring van Mathieu als hij zegt dat hij op Wout moest reageren om te kunnen winnen. Kon van die drie niemand zeggen dat hij door niet te reageren op de 9 anderen ook niet kon winnen. Waarom enkel bij Wout. Of hadden ze misschien schrik van VDP? Nochtans heeft Planckaert altijd een grote mond.
 • Lucien Mertens

  9 maanden geleden
  Ik sla Mathieu hoog aan, en zeker ook zijn koersprestaties, toch was het heel duidelijk dat hij in de finale enkel de "gaten" op Van Aert dicht reed, en wel meteen. Dat anderen ontsnapten kon hem duidelijk minder deren. Wout heeft hier met zijn frustratie uitspraken niet helemaal ongelijk.
 • Gerry Cle

  9 maanden geleden
  Van Aert en Van der Poel waren de twee topfavorieten. Logisch dus dat alle anderen naar hen keken om een gat dicht te rijden. Logisch dus dat Van der Poel dat deed zolang hij kon.
 1. Meteen weg naar volgend doel: Wout van Aert checkt in op luchthaven voor lange reis naar Tokio
  Wielrennen
  56

  Meteen weg naar volgend doel: Wout van Aert checkt in op luchthaven voor lange reis naar Tokio

  Onmiddellijk op weg naar het volgende doel. Oorspronkelijk moest Wout van Aert om 20u15 vertrekken naar de luchthaven van Charles de Gaulle. Bestemming: Tokio. Maar na die straffe ritzege in Parijs en de daar bijhorende festiviteiten werd dat tijdsschema wel erg nipt en zelfs onmogelijk. Alles schoof wat op, maar uiteindelijk arriveerde Van Aert - samen met andere Tokiogangers Greg Van Avermaet en Tiesj Benoot - toch ruim op tijd om in te checken. Het vertrek staat gepland om 23u25, goed voor een reis van circa twaalf uur.