Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Aert draagt zege op aan overleden vriend: “Ik had het moeilijk op training, maar was vastberaden om voor hem een zege te pakken”

WielrennenWout van Aert kroonde zich vandaag tot Belgisch kampioen op de weg nadat hij in een bloedstollende finale Edward Theuns en Remco Evenepoel in de luren legde. “Dit doet heel veel deugd”, klonk het na afloop bij Van Aert, die zijn zege opdroeg aan ‘Smol’, een vriend die vorige maand de strijd tegen botkanker verloor.

36 reacties

 • Willy Vansteenland

  1 maand geleden
  Pracht van een kerel , met juiste hart op zijn plaats. Een dik verdiend.
 • Paula Bleux

  1 maand geleden
  Proficiat Een mooie overwinning, en een mooi gebaar om jou vriend te eren. Jullie beide zijn vechters en helden. Zowel jou dappere vriend, als jij zelf. Blijf het mooie uit het leven halen, zo blijft jou vriend ook in je leven verder mee gaan👍sterkte, en nog veel sucses.
 • Ine Anckaert

  1 maand geleden
  Koers was geen BK waardig voor mij, dat is mijn mening! Schitterend parcours voor Wout die het goed afgewerkt heeft! Verder kun je van deze koers niet veel vertellen!
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Volgens zijn eigen zeggende was hij om niet 100%, zijn spurt kan nog beter maar na die tegen slag toch weer goed genoeg om te winnen. Proficiat Wout.
 • leppens alex

  1 maand geleden
  Proficiat Wout. Je bent een Prachtmens.