Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Aert draagt zege op aan overleden vriend: “Ik had het moeilijk op training, maar was vastberaden om voor hem een zege te pakken”

WielrennenWout van Aert kroonde zich vandaag tot Belgisch kampioen op de weg nadat hij in een bloedstollende finale Edward Theuns en Remco Evenepoel in de luren legde. “Dit doet heel veel deugd”, klonk het na afloop bij Van Aert, die zijn zege opdroeg aan ‘Smol’, een vriend die vorige maand de strijd tegen botkanker verloor.

36 reacties

 • Willy Vansteenland

  3 maanden geleden
  Pracht van een kerel , met juiste hart op zijn plaats. Een dik verdiend.
 • Paula Bleux

  3 maanden geleden
  Proficiat Een mooie overwinning, en een mooi gebaar om jou vriend te eren. Jullie beide zijn vechters en helden. Zowel jou dappere vriend, als jij zelf. Blijf het mooie uit het leven halen, zo blijft jou vriend ook in je leven verder mee gaan👍sterkte, en nog veel sucses.
 • H. Anckaert

  3 maanden geleden
  Koers was geen BK waardig voor mij, dat is mijn mening! Schitterend parcours voor Wout die het goed afgewerkt heeft! Verder kun je van deze koers niet veel vertellen!
 • ROGER DEPREZ

  3 maanden geleden
  Volgens zijn eigen zeggende was hij om niet 100%, zijn spurt kan nog beter maar na die tegen slag toch weer goed genoeg om te winnen. Proficiat Wout.
 • leppens alex

  3 maanden geleden
  Proficiat Wout. Je bent een Prachtmens.
 1. Vrienden in de bres voor ‘De Smol’ die lijdt aan zeldzame botkanker: “Zijn vechtlust motiveert ons”
  Lille

  Vrienden in de bres voor ‘De Smol’ die lijdt aan zeldzame botkanker: “Zijn vechtlust motiveert ons”

  Glenn Smolderen (26) uit Lille, ‘De Smol’ voor de vrienden, vecht een verbeten strijd uit tegen een agressieve en zeldzame botkanker. Glenn ontdekte een behandeling in een privéziekenhuis in het Duitse Keulen, maar die kost veel geld. Daarom hebben zijn vrienden de vzw Steun Glenn opgericht. “Alle middelen zijn welkom om ‘De Smol’ deze strijd te laten winnen.”