AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

“Valpartijen, zware blessures,... Chris bleef altijd verder rijden”: getuigenissen over Chris Anker Sørensen, allemansvriend die het woord ‘opgeven’ niet kende

WielrennenHet overlijden van Chris Anker Sørensen (37) schokt de wielerwereld. De Deen was een graag geziene gast in het peloton. Een ongeziene doorzetter op de fiets, grote grappenmaker ernaast. Getuigenissen over een renner die altijd zichzelf bleef. “Zo iemand loop je echt niet elke week tegen het lijf.”

1 reactie

 • Johan Planckaert

  2 maanden geleden
  Doodzonde om op zo’n manier een jong man in de fleur van zn leven te verliezen. Het noodlot kan toch wreed zijn.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Tomas Van den Spiegel over gelijkschaling prijzengeld mannen en vrouwen Nokere Koerse: “Mooi, maar er zijn belangrijker werven”
  Play
  Wielrennen
  8

  Tomas Van den Spiegel over gelijkscha­ling prijzen­geld mannen en vrouwen Nokere Koerse: “Mooi, maar er zijn belangrij­ker werven”

  Flanders Classics-ceo Tomas Van Den Spiegel brengt begrip op voor de stunt van Nokere Koerse, die het prijzengeld voor vrouwen in 2022 gelijkschakelt met dat van de mannen. Maar in de ‘upgrade’ van het vrouwenwielrennen blijft hij zelf het eigen ‘Close The Gap’-pad bewandelen. “We moeten het werf per werf doen.” Belgisch kampioene Lotte Kopecky is er logischerwijze tevreden mee: “Dit toont aan dat we de goede kant opgaan.”