Emad, vader van twee van de meisjes op de hotelgang van Van der Poel, doet z’n verhaal.
Volledig scherm
Emad, vader van twee van de meisjes op de hotelgang van Van der Poel, doet z’n verhaal. © Photo News/Daily Mail Australia

Vader van tienermeisjes doet zijn verhaal over incident met Van der Poel: “De meisjes zijn in shock”

Wk wielrennenDe hotelverhalen van Mathieu van der Poel voor het WK wielrennen doen uiteraard ook in Australië de ronde. Emad, de vader van de meisjes in kwestie, doet nu zijn verhaal in Australische media. “Hij had het recht om boos te zijn, maar wat hij gedaan heeft kan niet.”

392 reacties

 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Iedereen die aan de kant staat van MVP prima, maar waren het maar jullie dochters dan roepen jullie ook moord en brand. Mathieu heeft het zelf willen oplossen met hun een bolwassing te willen geven, maar ja, blijft met uw handen van het vrouwelijk geslacht want dan heb je de boter gegeten op een rechtbank.
 • Peter Claes

  2 maanden geleden
  VDP…, zijn excuses aanbieden, ga toch weg! De tegenpartij…, die verwende jong en die ouders, die zouden zich moeten schamen! Vrije opvoeding noemen ze dat en ben zelfs ouder van een dochter 32 en zoon 25 en onze kinderen hebben respect voor anderen!! En indien dit zou zijn voorgevallen bij onze kinderen…, ze weten waar ze staan! En wees gerust, wij krijgen heel veel respect en andere mensen ook van onze kinderen ivm hun strenge opvoeding!
 • Gustaaf Govaerts

  2 maanden geleden
  hij had gewoon de receptie moeten bellen, punt uit.
 • Marlene De Smedt

  2 maanden geleden
  Welopgevoede kinderen vallen mensen 's nachts niet lastig. Ook niet bij een eerste uitje na een coronabesmetting. Mathieu Van Der Poel is eerder slachtoffer dan de meisjes. Als zij hem hadden gerust gelaten was er niets gebeurd. De persoon die toezicht had (in dit geval de moeder) is verantwoordelijk voor de minderjarigen, art 1384 BW.
 • Carlos Bauters

  2 maanden geleden
  In eerste instantie dienen kinderen van die leeftijd onder toezicht van hun ouders of verantwoordelijken te staan. Dan was er van dit incident nooit sprake geweest. Maar hiermee vertel ik niets nieuws zeker...
 1. Wereldkampioen Remco Evenepoel bereidt in Calpe het nieuwe seizoen voor
  Play
  Wielrennen
  11

  Wereldkam­pi­oen Remco Evenepoel bereidt in Calpe het nieuwe seizoen voor

  ‘t Is nog maar half november en de eerste wegkoersen liggen nog een eindje van ons, maar Remco Evenepoel is al begonnen aan z'n voorbereiding op 2023 - zijn eerste seizoen in de regenboogtrui. De wereldkampioen vertoeft momenteel in Calpe, waar hij sinds dit najaar over een eigen stulpje beschikt. Op het Instagramverhaal van zijn goede vriend Siebe Roesems zien we Evenepoel bij schemeravond richting de bekende rots van Calpe rijden. Echt zwaar trainen is het nog niet, eerder kilometers malen met af en toe een tussenstop voor een kopje koffie. Waar Evenepoel over enkele maanden voor het eerst een rugnummer opspeldt is nog niet geweten.