Sonny Colbrelli won vorig jaar de spurt voor Florian Vermeersch en Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Sonny Colbrelli won vorig jaar de spurt voor Florian Vermeersch en Mathieu van der Poel. © BELGA

Uw gids voor Parijs-Roubaix: hoe ziet het parcours eruit? Naar welke toppers moeten we uitkijken?

Parijs-RoubaixEen weekje later dan voorzien staat zondag Parijs-Roubaix op het programma, het derde Monument van het seizoen. In de ‘Hel van het Noorden’ moeten de renners maar liefst 30 kasseistroken overwinnen, goed voor net geen 55 kilometer dokkeren. Ontdek hier alles wat u moet weten over ‘La Reine des Classiques’!

0 reacties

 1. “Beste keuze die ik in mijn leven al gemaakt heb”: zo blij is Remco Evenepoel dat hij België even links liet
  Play
  Vuelta
  8

  “Beste keuze die ik in mijn leven al gemaakt heb”: zo blij is Remco Evenepoel dat hij België even links liet

  Met de Vuelta staat Remco Evenepoel aan de vooravond van zijn tweede grote Ronde, maar in niets lijkt de Evenepoel van de Giro van vorig jaar op de huidige. Andere voorbereiding, andere mindset, ander verwachtingspatroon ook. Het moet Evenepoel ditmaal veel beter toelaten zijn grenzen in het echte rondewerk te verkennen en dat doet hem duidelijk deugd. Evenepoel: “In het hoofd en de benen is dit een heel andere Remco.”
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.