Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Uw gids voor de E3 Saxo Bank Classic: hoe ziet het parcours eruit? Naar welke toppers moeten we uitkijken?

WielrennenNa het Italiaanse tweeluik Strade Bianche-Milaan-Sanremo is het tijd voor de ontknoping van het Vlaamse wielervoorjaar. Te beginnen met de E3 Saxo Bank Classic, ook wel ‘de mini-Ronde van Vlaanderen’ genoemd. De zeventien hellingen waaronder het duo Paterberg-Oude Kwaremont en vijf kasseistroken zorgen jaarlijks voor spektakel en een natuurlijke schifting. Ontdek er hier alles over!

0 reacties

 1. WUYTS & VLAEMINCK. “Van Aert ligt helemaal niet wakker van Van der Poel”
  podcast

  WUYTS & VLAEMINCK. “Van Aert ligt helemaal niet wakker van Van der Poel”

  Zaterdag won Mathieu van der Poel de wielerklassieker Milaan-Sanremo. Geen nieuwe zege dus voor Wout van Aert, die derde werd. “Van der Poel zit wel degelijk in het hoofd van Van Aert”, vertelt Michel Wuyts in de podcast ‘Wuyts en Vlaeminck’. Voormalig wielrenner Jan Bakelants ziet het dan weer anders: “Wout ligt helemaal niet wakker van Van der Poel’. Luister hieronder naar de volledige aflevering van ‘Wuyts & Vlaeminck’, de scherpste podcast van de koers.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.