Uppercut voor Quick.Step: Tim Declercq maakt officieel kruis over Vlaams-klassiek voorjaar

14 reacties

 • Jonah Kemps

  3 maanden geleden
  Die kerel is een droom voor elke ploeg QS zal dit voorjaar vooral op Jumbo moeten leunen om de koers de eerste helft onder controle te houden.
 • dretie munkies

  3 maanden geleden
  Het is pas nu dat ze bij Quick Step zullen zien welke waarde Tim had voor de ploeg !
 • Freddy van Puymbrouck

  3 maanden geleden
  Ik weet niet of Tim goed betaald wordt voor zijn diensten, ik mag hopen van wel want als je ziet hoe belangrijk deze man is voor de ploeg is hij elke cent waard!
 • Claude Broucker-Briké

  3 maanden geleden
  Lefevere de pot op. Rust goed uit, jongen tot nahet groot verlof. Bedankt voor je bewezen diensten.
 • Benny Jonckers

  3 maanden geleden
  Uppercut... amai wat erg... zijn eigen woorden: het is niet erg. En komt goed. Klaar dus. Spoedig herstel en enige nuance in de pers is meer dan welkom.
 1. Belgische coach over de weg terug van Peter Sagan, die nog steeds van groen droomt: “Zijn honger is nog altijd heel groot”
  PREMIUM
  WIELRENNEN
  6

  Belgische coach over de weg terug van Peter Sagan, die nog steeds van groen droomt: “Zijn honger is nog altijd heel groot”

  Opgave op 6 april in de tweede rit van het Circuit de la Sarthe. Sindsdien hadden we van Peter Sagan (32) niets meer gehoord. Zes weken later is de drievoudige wereldkampioen op hoogtestage in Utah in de VS. In de GP Gippingen/Aargau (10 juni) maakt hij zijn rentree. In de Tour strijdt hij voor een achtste groene trui, dit keer met Wout van Aert als tegenstander. Zijn nieuwe coach, Jens Van Beylen schat in: “Peter moest er fysiek en mentaal uit. Noem het een volledige reset.”