Armstrong en Ullrich waren vroeger rivalen, nu zijn het de beste vrienden.
Volledig scherm
Armstrong en Ullrich waren vroeger rivalen, nu zijn het de beste vrienden. © Photo News/Instagram

Ullrich blinkt weer na moeilijke periode en fietst met Armstrong: “Ik was er even erg aan toe als Pantani”

WielrennenRond de eeuwwisseling deden ze elkaar de duvel aan in de Ronde van Frankrijk, maar vandaag zijn voormalig renners Lance Armstrong (50) en Jan Ullrich (47) twee handen op één buik. Ze maakten samen een fietstocht op Mallorca en gingen graag met elkaar op de foto. Bovendien lijkt Ullrich na een moeilijke periode aan de beterhand te zijn. “Ik had hulp nodig en die heb ik nu gekregen.”

12 reacties

 • Kay-Jay Decloedt

  4 weken geleden
  @Germain De Block,als u een verkoudheid hebt met een verstopte neus, gebruikt u waarschijnlijk een neusspray. Wel als die renners diezelfde neusspray gebruiken, dan testen zij positief bij een dopingcontrole,… just saying.
 • Johan Planckaert

  4 weken geleden
  Blij voor ullrich dat hij terug gezond is. Wat een ongelooflijke krachtpatser in zn tijd, met of zonder epo. Veruit de 2 besten in de jaren 90.
 • johan willaert

  4 weken geleden
  Het was toen zo in die tijd alle beroepsrenners deden het. Nu doen ze het op andere manier gun hen dat geluk. Was een zege voor de sport toen
 • Felix Strackx

  4 weken geleden
  Wat hebben we indertijd genoten van hun onderlinge duels. Op een camping in Frankrijk op een klein zwart-wit TVtje met meer sneeuw dan beeld. Maar toch spannend!
 • Marc Fonteyn

  4 weken geleden
  Toch prachtig. Fietsrivalen, maar vrienden voor het leven . Applaus.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Patrick Lefevere bezoekt muurtje waarover Evenepoel viel: “Remco mag blij zijn dat hij nog leeft”
  Play
  Exclusieve docu
  13

  Patrick Lefevere bezoekt muurtje waarover Evenepoel viel: “Remco mag blij zijn dat hij nog leeft”

  Gisteravond was de documentaire ‘Ik ben Remco’ te zien op VTM en VTM GO. Daarin zag u onder meer hoe Deceuninck-Quick.Step-manager Patrick Lefevere een bezoek brengt aan het muurtje waarover Remco Evenepoel viel tijdens de Ronde van Lombardije vorig jaar. “Ten eerste mag Remco blij zijn dat hij nog leeft”, zegt Lefevere. “En ten tweede mag hij blij zijn dat hij er niks aan overgehouden heeft - voor hetzelfde geld was hij verlamd.” Na de val van Evenepoel was het voor iedereen bang afwachten. “Eigenlijk wil je het niet zien, maar tegelijkertijd wil je ook zo snel mogelijk een beeld. De camera bleef er lang bij. Daar kwam kritiek op, mensen vonden het sensatie zoeken. Maar ik vond het goed omdat we zo zagen dat hij bewoog. Na de val zijn we in één ruk naar het ziekenhuis van Como gereden. We waren er net op tijd om hem uit de ambulance te zien komen. Remco was natuurlijk heel erg aan het wenen, zoals iedereen daar. En het eerste wat hij zei tegen mij was ‘sorry’ (lacht).”
 2. KOERS KORT. Bahrain Victorious haalt Luis Leon Sanchez en beloftenwereldkampioen tijdrijden - Hayter Brits kampioen tegen de klok
  Wielrennen

  KOERS KORT. Bahrain Victorious haalt Luis Leon Sanchez en beloftenwe­reld­kam­pi­oen tijdrijden - Hayter Brits kampioen tegen de klok

  De Deense wielrenner Mikkel Honoré is vandaag geopereerd aan zijn rechterpols. Dat bevestigt zijn ploeg Deceuninck-Quick.Step. De 24-jarige Honoré blesseerde zich eind september tijdens de WK-wegrit in België. Al snel werd duidelijk dat zijn seizoen voorbij was. Na bijkomend onderzoek besloot het team over te gaan tot een operatie om een beschadigd ligament te herstellen.