Armstrong en Ullrich waren vroeger rivalen, nu zijn het de beste vrienden.
Volledig scherm
Armstrong en Ullrich waren vroeger rivalen, nu zijn het de beste vrienden. © Photo News/Instagram

Ullrich blinkt weer na moeilijke periode en fietst met Armstrong: “Ik was er even erg aan toe als Pantani”

WielrennenRond de eeuwwisseling deden ze elkaar de duvel aan in de Ronde van Frankrijk, maar vandaag zijn voormalig renners Lance Armstrong (50) en Jan Ullrich (47) twee handen op één buik. Ze maakten samen een fietstocht op Mallorca en gingen graag met elkaar op de foto. Bovendien lijkt Ullrich na een moeilijke periode aan de beterhand te zijn. “Ik had hulp nodig en die heb ik nu gekregen.”

12 reacties

 • Kay-Jay Decloedt

  1 jaar geleden
  @Germain De Block,als u een verkoudheid hebt met een verstopte neus, gebruikt u waarschijnlijk een neusspray. Wel als die renners diezelfde neusspray gebruiken, dan testen zij positief bij een dopingcontrole,… just saying.
 • Johan Planckaert

  1 jaar geleden
  Blij voor ullrich dat hij terug gezond is. Wat een ongelooflijke krachtpatser in zn tijd, met of zonder epo. Veruit de 2 besten in de jaren 90.
 • john Willaert

  1 jaar geleden
  Het was toen zo in die tijd alle beroepsrenners deden het. Nu doen ze het op andere manier gun hen dat geluk. Was een zege voor de sport toen
 • Felix Strackx

  1 jaar geleden
  Wat hebben we indertijd genoten van hun onderlinge duels. Op een camping in Frankrijk op een klein zwart-wit TVtje met meer sneeuw dan beeld. Maar toch spannend!
 • Marc Fonteyn

  1 jaar geleden
  Toch prachtig. Fietsrivalen, maar vrienden voor het leven . Applaus.