Remco Evenepoel Europees kampioen truitje
Volledig scherm
Remco Evenepoel Europees kampioen truitje © Instagram

Uitdaging één voltooid: Remco Evenepoel legt 300 kilometer af voor de zorgverleners

WielrennenRemco Evenepoel (20) waagt zich de komende weken op regelmatige tijdstippen aan een aantal ‘challenges’ ter ondersteuning van het ziekenhuispersoneel in coronatijden. 

5 reacties

 • Koen Surmont

  3 jaar geleden
  Daar zijn de zorgverleners blij mee! Mag hopen dat de gemiddelde Vlaming daar los door kijkt. Wat is de core business van een profrenner ? Reclame maken voor zijn sponsor. Er is geen koers op TV en dus is elke andere manier van reclame maken of in het nieuws komen leuk meegenomen. Los daarvan vind ik het wel een steengoed renner en uitzonderlijk talent.
 • jos duriau

  3 jaar geleden
  @Carine en Jan , wat is het toch moeilijk om voor iedereen goed te doen.
 • Janin Vandermaelen

  3 jaar geleden
  Top! Fijn initiatief. Een topsporter met het hart op de juiste plaats.
 • carine poelman

  3 jaar geleden
  Waarom mag hij meer als een ander. Blijf in je kot telt voor iedereen. Wij mogen enkel in onze omgeving fietsen. Er zijn mensen die voor veel minder een boeten hebben gekregen. Ruiters mogen nog geen ritje doen in hun eigen omgeving terwijl ze hoog en droog zitten. TRIESTIG, heel TRIESTIG
 • Charles Decaluwe

  3 jaar geleden
  En wat heeft hij voor de zorgverleners gedaan? Geld ingezameld? Neem een voorbeeld aan captain Tom! Denk wat minder aan je eigen PR.
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.