David Lappartient.
Volledig scherm
David Lappartient. © Photo News

UCI-voorzitter Lappartient wil onderzoek naar Team Sky

WielrennenUCI-voorzitter David Lappartient wil dat zijn organisatie een onderzoek instelt naar de praktijken van Team Sky. Lappartient zei dit vandaag naar aanleiding van de bevindingen van een Britse parlementaire commissie. Die stelde vast dat Team Sky en voormalig Tour-winnaar Bradley Wiggins een 'ethische lijn' hebben gepasseerd.

7 reacties

 • Freddy van Puymbrouck

  4 jaar geleden
  Ze gaan een onderzoek instellen, dat moeten ze niet doen want Froome is al positief bevonden.Wat ze wel moeten doen doen ze niet namelijk Froome niet meer laten koersen tot het onderzoek naar zijn positieve test klaar is.Moraal van het verhaal,deze voorzitter van de UCI geen haar beter is dan zijn voorganger.Het toppunt is dat Sky er zich op verheugd mee te werken met het onderzoek door de UCI, ze kunnen zo gezellig samen werken die twee, echt om van te kotsen deze doorzichtige corruptie!!
 • vicky vanderweyen

  4 jaar geleden
  Nog enkele jaartjes en we weten hoeveel Sky betaald heeft om alles te laten"doodbloeden".Alles wat ook maar met een"beetje"geld te maken heeft krijgt vroeg of laat met bedrog/corruptie te maken.
 • Staf Van de walle

  4 jaar geleden
  Woorden, niks dan woorden, en alles op de lange baan, het is al een half jaar geleden dat Froome tegen de lamp liep, maar hij fiets nog altijd lustig rond, eerdere getrappeerden werden voor veel minder direct gestraft, waarom Froome niet?, deze voorzitter is even corrupt als al zijn voorgangers.
 • Etienne Morren

  4 jaar geleden
  Froome is dezelfde allemaal astma zogezegd schorsen en overwinningen afnemen met dikke financiële boete ploeg opdoeken
 • Filip Desmedt

  4 jaar geleden
  En Froome , wat ga je daarmee doen !!!! Die is betrapt op véél te veel !!!! Onderzoek naar die kerel , en schorsen voor twee jaar !!!
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.