Filippo Ganna.
Volledig scherm
Filippo Ganna. © Photo News

Twintig peperdure fietsen gestolen bij Italiaanse ploeg op WK baanwielrennen

WielrennenFilippo Ganna en co zijn vanmorgen niet lekker wakker geworden op het WK baanwielrennen. Het Italiaanse team is namelijk slachtoffer geworden van criminelen in Roubaix. Twintig fietsen zijn gestolen uit twee teambussen die geparkeerd stonden bij het hotel.

1 reactie

 • Lucas Balieu.

  1 maand geleden
  Waarom geen antidiefstal-chip inbouwen, er zijn al fabrikanten die daarmee al een tijdje bezig zijn.
 1. Na twee turbulente jaren op zoek naar rehabilitatie: het verhaal van Quick.Step-aanwinst Ilan Van Wilder
  Wielrennen

  Na twee turbulente jaren op zoek naar rehabilita­tie: het verhaal van Quick.Step-aan­winst Ilan Van Wilder

  Voor corona de wereld in een houdgreep nam, hoorde Ilan Van Wilder (21) bij de betere beloften en dus grootste talenten van het internationale wielerpeloton. Een pandemie en een moeilijk tweede jaar bij Team DSM later spoelt hij nu aan bij Deceuninck-Quick.Step. Het verhaal van de Kristallen Fiets bij de beloften in 2019. Of anders bekeken: het relaas van een talentvolle neoprof met een zwemverleden die plots een paria werd in z'n eigen team.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 1. “Blij dat we hem kunnen binnenhalen”: Deceuninck-Quick.Step biedt oplossing voor Ilan Van Wilder, die deel zal uitmaken van ‘gouden drietand’
  Wielrennen
  6

  “Blij dat we hem kunnen binnenha­len”: Deceuninck-Quick.Step biedt oplossing voor Ilan Van Wilder, die deel zal uitmaken van ‘gouden drietand’

  De vechtscheiding tussen Ilan Van Wilder en Team DSM kent dan toch een ‘happy end’. Met dank aan... ‘deus ex machina’ Patrick Lefevere, die het 21-jarige Vlaams-Brabantse toptalent een contract aanbiedt tot eind 2023. Bij Quick.Step-Alpha Vinyl vindt Van Wilder zijn provincie- en generatiegenoot Remco Evenepoel terug.
 2. Eli Iserbyt en Lucinda Brand boven na acht wereldbekermanches: wie neem je best nog op in jouw Gouden Cross-ploeg?
  Gouden Cross

  Eli Iserbyt en Lucinda Brand boven na acht wereldbe­ker­man­ches: wie neem je best nog op in jouw Gouden Cross-ploeg?

  Na acht wereldbekermanches staan Eli Iserbyt en Lucinda Brand autoritair aan de leiding in het meest prestigieuze regelmatigheidscriterium. De veldrit van volgende week zondag in Antwerpen is afgelast wegens de heersende coronamaatregelen, maar ook zonder die cross staan er nog zeven wereldbekermanches op het programma. Welke veldrijders scoorden het best tijdens de afgelopen wedstrijden? En wie neem je dus best mee in je Gouden Cross-ploeg voor de volgende veldritten? Een overzicht.