Volledig scherm
© BELGA

Tweede Kristallen Zweetdruppel op rij: Tim Declercq is opnieuw verkozen tot beste helper van het peloton

WielrennenVoor het eerst mee naar het WK wielrennen, daarna getrouwd met zijn Tracey en nu mag ie een tweede Kristallen Zweetdruppel op de schouw zetten. Tim Declercq blijft na een nieuw boerenjaar de beste knecht van het peloton.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Ploeg Campenaerts gered: teammanager vindt nieuwe sponsor
  Wielrennen

  Ploeg Campe­naerts gered: teammana­ger vindt nieuwe sponsor

  Goed nieuws voor Victor Campenaerts (29): terwijl iedereen ervan uit ging dat zijn ploeg volgende maand zou ophouden te bestaan na het afhaken van hoofdsponsor NTT, komt er nu toch een doorstart. Eigenaar Douglas Ryder heeft een nieuwe sponsor en vers kapitaal gevonden, waardoor het team gered is. Hoe de ploeg gaat heten, is nog niet bekend. Voorlopig circuleert de naam Team Qhubeka, naar het sociale project (uitdelen van fietsen in Afrika) waarvoor de ploeg zich al jaren engageert. Voor Campenaerts is de onverwachte wending uitstekend nieuws: hij kan zijn zoektocht naar een nieuwe werkgever stopzetten. De werelduurrecordhouder heeft nog een lopend contract tot eind 2022 dat gewoon wordt overgenomen in de nieuwe structuur.
 1. Marc Degryse over periode als sportleider bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"
  Play

  Marc Degryse over periode als sportlei­der bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"

 2. Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijkste fases
  Play

  Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijk­ste fases