Wout van Aert en Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Wout van Aert en Mathieu van der Poel. © VTM

Twee tenoren zijn er helemaal klaar voor. Van Aert: “Zand zeker niet in mijn nadeel” - Van der Poel: “Het ligt er voor mij beter bij dan gisteren”

WK veldrijdenWout van Aert: “Het zand is berijdbaar en dat is zeker niet in mijn nadeel.” Mathieu van der Poel: “Het parcours ligt er voor mij beter bij dan gisteren.” De twee tenoren zitten een dik uur voor de start van het WK vol zelfvertrouwen - ze zijn klaar. “Hopelijk blijven we van pech gespaard.”

0 reacties

  1. De allerlaatste keren “Iljooo!”: ontdek alles over de 100ste verjaardag van de Zesdaagse van Gent in deze praktische gids
    Wielrennen
    2

    De allerlaat­ste keren “Iljooo!”: ontdek alles over de 100ste verjaardag van de Zesdaagse van Gent in deze praktische gids

    De geur van braadworst en bier op het middenplein, het zingende geluid van derny’s en het stijve gevoel aan de nek na uren rondjes draaien: de Zesdaagse van Gent is deze week helemaal terug. Het wielerfeest in ‘t Kuipke is straks aan zijn honderdste verjaardag toe. Als klap op de vuurpijl wordt het één groot adieu voor publiekslieveling Iljo Keisse. Met deze praktische gids bent u helemaal mee.