Sep Vanmarcke, Taco van der Hoorn en Jasper Philipsen.
Volledig scherm
Sep Vanmarcke, Taco van der Hoorn en Jasper Philipsen. © BELGA/Photo News

Twee mannen in bloedvorm, twee vraagtekens en één afscheidnemende landgenoot: vijf niet-WK-gangers om naar uit te kijken in Parijs-Roubaix

WielrennenWK-blues? Met Parijs-Roubaix gloort een nieuwe koers om reikhalzend naar uit te kijken aan de einder. We hebben er meer dan twee jaar op moeten wachten, maar komend weekend is de kasseiklassieker bij uitstek helemaal terug. En dan is het ook de beurt aan sommige renners die er op het WK niet bij waren om weer op de voorgrond te treden. Vijf niet WK-gangers om in de gaten te houden. 

12 reacties

 • Johan Planckaert

  1 jaar geleden
  ik geef VDP 80% kans op winnen, van aert 10%, en de rest ook 10 %
 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Eens kijken als al die WK gangers erbij komen wat ze dan nog waard zijn ... Van Aert, Stybar, Lampaert, Vanderpoel, Ballerini, Asgreen, Campenaerts, en nog een tiental ...
 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  Lampaert, Asgreen, Stybar, Senechal, Benoot, Valgren, Trentin... (schaduw)favorieten in vorm kunnen we genoeg opnoemen.
 • Ludo Vermeulen

  1 jaar geleden
  Philipsen heeft dan wel gewonnen in Denain, maar werd er op elke kasseistrook afgereden. Ik vrees dat hij zondag bidons mag gaan halen tot aan de eerste kasseien.
 • Gilbert Gendarme

  1 jaar geleden
  Stybar die kan de afstand aan, en is slim en leep, en in vorm.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.