.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Twitter Mark Cavendish

Twee gebroken ribben en klaplong houden Cavendish weg van contractonderhandeling met Lefevere: “Ik laat Mark niet vallen”

WielrennenVan slechte timing gesproken. Mark Cavendish (36) miste gisteren een belangrijke afspraak met Patrick Lefevere: bedoeling was om de aanslepende contractonderhandelingen eindelijk af te ronden. Maar dat gaat moeilijk als je in het ziekenhuis ligt. Lefevere over het verschil tussen uitstel en afstel.

3 reacties

 • glenn wouters

  1 jaar geleden
  Patrick gaat Mark niet zomaar laten vallen. Veel beterschap Mark
 • Jan Daems

  1 jaar geleden
  @Frans Vanisterbecq: helemaal akkoord. Ben er van overtuigd dat zo'n aanpak, mochten ze tot een contractverlenging komen, extra motiverend gaat zijn voor de Cav.
 • Francis Davis

  1 jaar geleden
  Chique van Lefevere ! Zo zie je dat die harde onderhandelaar ook een groot hart heeft !chapeau !
 1. Dreigt sportief en menselijk fiasco voor Cavendish en pak Belgen? Vandaag verstrijkt ultieme deadline voor ‘geüpgraded’ B&B Hotels-team
  PREMIUM
  WIELRENNEN
  3

  Dreigt sportief en menselijk fiasco voor Cavendish en pak Belgen? Vandaag verstrijkt ultieme deadline voor ‘geüpgraded’ B&B Ho­tels-team

  Vandaag verstrijkt de laatste deadline voor het ambitieuze wielerproject van de Franse ex-prof Jérôme Pineau. Krijgt hij zijn fors geüpgrade B&B Hotels-team alsnog op de rails? Of gaat de ploeg definitief op in rook? Dat laatste zou een sportief én menselijk fiasco betekenen. “Ik wil heel graag geloven dat het goedkomt.”
 2. KOERS KORT. Extra Giro-concurrentie voor Evenepoel: Pinot en Ganna - Rickaert onderging nieuwe operatie aan vernauwde liesslagader
  Wielrennen
  3

  Extra Gi­ro-concurren­tie voor Evenepoel: Pinot en Ganna

  Het deelnemersveld van de Giro krijgt steeds meer vorm. Naast titelverdediger Jai Hindley (Bora-hansgrohe), Joao Almeida (UAE) en Geraint Thomas (Ineos-Grenadiers) zullen ook Thibaut Pinot (Groupama-FDJ) en Tao Geoghegan Hart (Ineos-Grenadiers) het tegen Remco Evenepoel opnemen voor de eindzege. Geoghegan Hart is de laureaat van 2020. Ook zijn ploegmaat Filippo Ganna heeft de Giro opgenomen in zijn programma. Ganna is geen concurrentie voor eindwinst, maar de werelduurrecordhouder is wel een te duchten rivaal voor de dagzege in de twee golvende tijdritten op dag één en dag negen. (BVDC)